Barnerommet til toåringen!

Jeg har brukt en del tid inne på rommet til Dennis i formiddag. Ryddet bort mange leker han ikke bruker så ofte og som han har vokst i fra, dratt frem seng og alle møbler for å støvsuge og vaske under. Jeg har også banket og luftet gulvteppene, skiftet på sengen og ryddet hele rommet. Alt i alt en jobb som tok mange timer, men når jeg var ferdig føltes det så godt! På døren hans fikk jeg også hengt opp bokstavene jeg kjøpte for mange måneder siden. Malte dem ett strøk med samme farge som på veggen – i morgen gjenstår det bare å gå raskt over overflaten på bokstavene med et siste strøk for å få dem helt perfekte! Da jeg la ut bilde av rommet hans på snapchat tidligere i dag var det mange som spurte hvor bokstavene var kjøpt. Det er altså på wish – jeg finner ikke igjen de jeg kjøpte, men DISSE på aliexpress ser helt like ut.

Jeg har også ordnet litt i lesekroken til Dennis. Tidligere sto denne kurven med bøker på øverste hylle i lekeoppbevaringsmøbelet, og så tok vi den ned når han ville lese. Det endte riktignok med at den ofte ble glemt, så nå har jeg heller tatt bort to av de store eventyrbøkene vi er redd for. Også får han ha alle de andre barnebøkene lett tilgjengelig på gulvet – og han kan dermed lese både alene og sammen med oss akkurat når han måtte ønske.

Den gule krakken fikk han for et par uker siden – og den blir flittig brukt både på badet og kjøkken! Absolutt noe jeg anbefaler dere med barn på samme aldre. Den er kjøpt på IKEA! Nå når Dennis lett opp til vasken på badet, kommer seg opp til toalettet selv og han står også ofte på denne når jeg lager middag. Da er han høy nok til å røre i gryta, tilsette ingredienser og hjelpe til med matlagingen – noe han elsker!

Fortell meg gjerne hva du synes!

En kommentar om “Barnerommet til toåringen!”

  1. Er du fornøyd med arbeidet dere har gjort med «oppussingen»? Mtp at tapeten buler i skjøtene og dere tydelig ikke har maskert listene rundt vinduet. Ser ikke akkurat pent ut de tingene da.

Legg igjen en kommentar