BARNAS HALLOWEENFEST!

Endelig har jeg fått tid til å sette meg ned for å gå gjennom bildene etter søndagens besøk på Hotell Maritim! Der koste vi oss hele ettermiddagen på et arrangement kalt Barnas Halloweenfest. Vi startet med en deilig buffé der man kunne finne absolutt alt fra vegetarmat til en saftig biff, fra glutenfritt til langtidsstekt fisk og fingerpølser til barna. En hel haug forskjellige gresskar var skjært ut og sto til pynt rundt i lokalet og sammen med maten. Restauranten var også fylt med kostymekledde små barn noe som førte til veldig god stemning, høyt lydnivå og masse barnelatter.

Kakebordet var også helt ekstremt. Det var masse å velge mellom, og vi hadde ikke sjanse til å smake på alt, men det vi tok til oss var helt fantastisk. I likhet med middagen var det også mange desserter som så både morsomme og skumle ut – til stor glede for Dennis og de andre barna.

En stund senere var vi gode og mette i magene våre alle fire. Til og med lille Oliver fant ut at det passet bra å bli sulten nå som vi satt til bord i restauranten. Da pakket vi sammen sakene våre og gikk inn i naborommet hvor det var rigget til ei stor hinderløype, hoppeslott og ansiktsmaling. Dennis løp rundt som aldri før og han klarte så vidt å stå still og tålmodig i kø et par minutter for å bli malt i ansiktet.

Da det var gjort tok han en titt i speilet, likte det han så veldig godt! Brølte sitt vakre tigerbrøl før han for tilbake inn i mengden med de andre barna. HELT I HUNDRE!

Vi avsluttet dagen med en runde gjennom spøkelseshus! Der var det litt skummelt å gå alene, så pappa ble med han en runde mens jeg ventet utenfor med Oliver. Skummelt var det nok, for det holdt med den ene runden, men han forklarte at det var gøy i ettertid likevel. Akkurat som et spøkelseshus skal være!

Tommel opp for Hotell Maritim som holder slike arrangementer for barna!

Legg igjen en kommentar