Antrekkene våre på HALLOWEEN!

Dennis har fått ørebetennelse igjen, og de siste dagene har vi derfor ikke gjort noe særlig. I alle fall ikke utenfor husets fire vegger. I dag var han derimot feberfri, og vi benyttet anledningen til å handle inn mat til den kommende helgen og uken + antrekk til halloween! Da jeg bladde i sparkjøp sin reklame for noen dager siden falt jeg skikkelig for halloween-kolleksjonen deres. Så mye fint og koselig. For akkurat dét har vært en liten utfordring nå som vi har to små i hus – å finne kostymer og pynt som er ikke er FOR skummelt for en toåring!

INNE PÅ SPARKJØP

Christopher er i prøverommet i mens jeg finner klær til guttene og meg. Dennis som fremdeles er halvslakk sitter i handlekorgen mens jeg tar ned klærne fra stativet.

«Var dette fint, Dennis?» spør jeg.
«Nei.» får jeg kontant til svar. «Nei? Jeg synes i alle fall det» svarer jeg overrasket uten å tenke så mye over det og legger skjørtet oppi handlekurven for så å snu meg mot resten av klærne på veggen.
«Neeei!» roper Dennis forskrekket og kaster seg bakover i frykt for å komme borti skjørtet mens han puster som en kval. «Slapp av, det er mamma sitt skjørt. Ikke ditt.» Okei, da var det greit likevel.

Jeg finner så frem en body og bukse i riktig størrelse til Oliver, og smiler av glede i det jeg ser at både buksen og bodyen går helt opp til størrelse 92 – med andre ord kan de matche hverandre! Hurra! Jeg legger Oliver sine klær i korgen og holder så opp like klær til Dennis.

«Seee så fine Dennis. Nå kan du og Oliver være like på halloween!«
«Nei. Ikke body. Genser heller» svarer han å peker på veggen bak meg hvor det henger oransje gensere med edderkopper på. «Vil du heller han genser?» «Ja.» «Okei, men buksen da. Den var jo kjempe kul!» Dennis kikker på veggen bak meg igjen. Løfter hånden og peker enda en gang «Nei. Den buksa.«

Jeg snur meg litt oppgitt rundt og får øye på tightsen dekket av glitter og spindelvev. «Denne her?» spør jeg og holder den opp. «JA!» smiler en storfornøyd toåring fra korgen.

Vi fant også en bøyle med gresskar på som han ville ha + en hånd med godteripose under. Så nå er alt klart for selveste halloweenkvelden når Dennis skal gå knask eller knep for første gang. Vi kommer kun til å gå innom noen få som han allerede kjenner – men det kommer til å bli så koselig likevel. Dagen etter blir det halloweenfest hjemme hos oss med gresskarsuppe – tradisjonen tro.

Jo, også Christopher da! Kjøpte seg denne råkule dressen for anledningen! Herlighet som jeg gleder meg til halloween i år! Det kommer til å bli så gøy.

En kommentar om “Antrekkene våre på HALLOWEEN!”

  1. Så fine klær og kostymer!! 😀

    Jeg har noe jeg vil spørre om til ukens spørsmål. Dere har jo fått akvarium. Er det mye arbeid? Rengjøring? Synes guttene at det er kjekt? 😀

Legg igjen en kommentar