Babyen bestemmer treningsøktene mine!

Nok ei treningsuke er over! Som jeg nevnte kort tidligere ble det fullstendig treningsfri forrige uke ettersom jeg absolutt ikke var i form. Nesen rant, muskler og ledd verket, og jeg bestemte meg derfor for å lytte til kroppen og slappe mest mulig av. Det gjorde virkelig susen, for på mandag nå følte jeg meg frisk som en fisk og veldig klar for å fortsette treningsreisen!

Nå har jeg lagt bak meg fem gode økter denne uke, og det føles deilig! Jeg må stadig gjøre endringer på oppsettet mitt for å tilpasse utviklingen til Oliver. For et par måneder siden sov han mye mer enn han gjør nå, og jeg kunne dermed gjøre som jeg ville. Nå derimot sover han rundt 14 timer sammenhengende hver natt, og er derfor ofte lys våken på morgenkvisten. Det passer dårlig med treningen min – som alltid skjer klokken ni om morgenen. Men jeg har funnet ut at med bæresele og mye tålmodighet får vi det til å fungere likevel.

Dette betyr at det blir mye kardio om dagen – som regel på tredemølle eller elipsen – med baby på magen. Men det blir ganske gode økter likevel! For jeg stiller opp motstanden på elipsen ganske mye, og det samme med stigning på møllen! Inni mellom hender det også han sover seg gjennom økten. Da benytter jeg muligheten til å trene tung styrke! Også tar jeg gjerne noen styrkeøkter med kroppsvekt og Oliver på magen inni mellom om jeg er inne i en periode med mye kardio.

I begynnelsen av overgangen der han ble mer og mer våken irriterte jeg meg veldig over at jeg ikke kunne trene det jeg hadde planlagt, men nå har jeg rett og slutt funnet ut at for å få dette til å fungere må jeg la Oliver bestemme økten, og planlegger derfor ingenting før jeg står på UNO med ørepropper i ørene og vannflasken i hånden!

Legg igjen en kommentar