Formoppdatering: september 2019

Så har vi kommet til den dagen i måneden igjen – det er den første og tid for ny formoppdatering! Nå føler jeg at jeg er inne i en skikkelig god flyt både kostholds- og treningsmessig, noe som gir stabil og god fremgang. Det går ikke kjempe fort, men det er heller ikke målet mitt. Likevel går jeg ned sakte men sikkert, et par kilo i måneden, samtidig som jeg gradvis blir sterkere.

Juni 2019 – September 2019
90 kilo – 78 kilo

Fremgangen så langt viser også godt igjen på kroppen! Nå er det blitt hele 12 kilo, og to av dem har altså forsvunnet siste måneden. Men jeg kan ikke ta æren av alt selv, for håret jeg klippet av veide nemlig hele 800 gram! Nesten en kilo der altså.

Juni 2019 – September 2019
90 kilo – 78 kilo

Føler meg likevel ganske fornøyd med hvordan kroppen sakte men sikkert forandrer seg og nærmer seg målet. Det jeg ser har forsvunnet først er magen – spesielt midjen er blitt mye mer markert enn den var rett etter fødsel. Ellers har vel fettet forsvunnet ganske jevnt over resten av kroppen. Blir spennende å se hvor lang tid det tar før jeg begynner å bli klar for scenen. Målet er som nevnt før enten høsten 2020 eller våren 2021, men jeg vil ikke stille bare for å stille, så om jeg ikke føler meg klar når den tid kommer får det bare ta den tiden det trenger. Om jeg så trenger 5 år på å bli klar skal jeg uansett fullføre! Nå har det jo allerede tatt snart fire år fra jeg bestemte meg for at dette var noe jeg ville – men med to svangerskap og tiden etter står jeg jammen her enda.

Juni 2019 – September 2019
90 kilo – 78 kilo


Fortell meg gjerne om du ser forskjellen!

2 kommentarer om “Formoppdatering: september 2019”

  1. Hei ☺️ Sykt bra jobba. Lurer på en ting, hva tenker du om å gå såpass raskt ned i vekt mens du ammer? Min baby la ikke nok på seg da jeg gikk for raskt ned i vekt, og fikk «kjeft» av helsesøster i forhold til giftstoffer i melken og dårligere kvalitet.

  2. Du ser helt fantastisk ut !!! Driiiit bra jobba 🤩❤️Vær stolt av deg selv 👏🏻👏🏻👏🏻

Legg igjen en kommentar