DETTE HAR SKJEDD!

Plutselig har det gått hele seks dager siden jeg var innom sist! Shit, er det virkelig så lenge siden!? Tiden flyr avgårde og dagene går i ett. Vi er inne i en periode med mange våkennetter, lite søvn, vi har hatt litt barnefri i helgen og ellers bruker vi mye tid på å ordne og styre her hjemme. Vi har begynt å gå gjennom kjelleren – sortere bort det som kan kastes, brukes, selges og lagres. Et evighetsprosjekt uten like. Vi har også gjort enda noen forandringer her oppe i stuen!

Lekegrinden er flyttet nærmere sofakroken, noe som er veldig praktisk ettersom Oliver ligger en god del der og leker. Kontorpulten har funnet veien opp fra kjelleren igjen, og vi har kjøpt oss et nytt nydelig speil! Det skal henges opp på veggen her etterhvert, men så langt har vi ikke kommet enda.

Jeg har også fått opp noen bildelister i stuen og erstattet de tre bildene av Dennis med noen nye av oss alle fire. Alt vi gjør i stuen nå er egentlig bare en midlertidig løsning før en større forandring. Jeg vil nemlig endre stilen fullstendig – må bare vente til lommeboken er enig. Walls2paint plater skal opp på alle veggene bortsett i fra murveggen. Platene skal så males i en dyp og behagelig grønnfarge. Gulvet skal byttes til et annet i fargen lys eik. Vi skal så innrede med varm eik, speil, sorte detaljer, Weston hjørnesofa fra bohus, varme gulvtepper, små runde sofabord og en hel del annet! Planen er klar i hodet, og nå gleder jeg meg så til å ordne det likt her i virkeligheten også. Men som sagt, må bare vinne i lotto først. 😅

Fortell meg gjerne hva du synes om stuen vår nå!

En kommentar om “DETTE HAR SKJEDD!”

Legg igjen en kommentar