Beinøkten med gangsperr-garanti!

Denne tirsdagen startet jeg med ei god beinøkt! Mange ulike knebøyvarianter etterfulgt av øvelsen over er døden for lårene. Man blir sååå ferdig etterpå at det nesten er skummelt. Var så vidt jeg kom meg opp trappene fra kjelleren til første etasje etter endt økt. Spesielt ettersom jeg hadde treningsbagen over ene skulderen og Oliver i bilstolen sin i den andre hånden.

Planen var egentlig å trene kardio i dag, ettersom det er det jeg pleier å gjøre på tirsdager, men gårsdagens økt ble ufrivillig ei kardioøkt ettersom Oliver ikke ville ligge alene i bilstolen sin. Så da byttet jeg rett og slett om dagene. Å legge en plan er topp for å holde seg motivert og vite nøyaktig hva man skal gjøre i det man går inn på treningssenteret. Men med en baby på slep er det jaggu viktig å enkelt kunne vike fra planen og forandre underveis for at økten skal bli så bra som mulig. Noe jeg altså gjorde disse to dagene. I går ble det en spasertur på tredemøllen med Oliver hengende i bæresele på magen, og i dag ble det i god styrkeøkt med fokus på bein.

Treningstightsen jeg har på meg er sååå fin og komfortabel! Kan kjøpes HER – ved å benytte rabattkoden 7TJAT får du 50,- avslag.

Øvelsene jeg valgte i dag var disse:

Knebøy i smith: 8 reps x 3 sett på maks.

Knebøy med kroppsvekt: 20 reps x 4 sett.

Pistolsquat: 5 reps på hver fot x 2 sett.

Knebøy med stang: 6 reps x 3 sett på maks.

Knebøy med 15 kilos vekt over hodet: 10 reps x 4 sett.

Beinspark: 15 reps x 3 sett.

Prøv den som vil! Denne økten har gangsperr-garanti!

Et lite tips er å kjøre pistolsquat – knebøy på et bein med bare kroppsvekt – på en benk eller stol om du sliter med å ta den på gulvet. Det har jeg gjort nå etter fødsel, for da kan man tillate seg å gå helt ned uten at utstrakt fot berører gulvet. En litt lettere variant altså!

Fortell meg gjerne hvordan det går om du tester økten!

En kommentar om “Beinøkten med gangsperr-garanti!”

  1. Har du tips til treningstigths for gravide? De jeg har brukt før graviditeten sliter jeg ofte med at siger ned underveis i treningen, spesielt om det er lange bein på de, korte sitter stort sett det de skal.

Legg igjen en kommentar