Åpen dag på brannstasjonen!

For en dag! Bjørnis som tidligere bare har eksistert på barne tv hadde i dag show for Dennis og en hel haug andre barn på Haugesund Brannstasjon. Ikke nok med det, men Dennis fikk også både high five og klem av Bjørnis selv – stor stas!

Det var altså åpen dag på brannstasjonen i dag, og jeg tror alle barnefamilier i hele byen hadde tatt turen. For det var det stappfullt med mennesker! Man fikk mulighet til å se både brannbiler, ambulanser og politibiler på nært hold. Sitte inni kjøretøyene, spyle med brannslange, hinderløype for de litt eldre barna og høydepunktet med besøket; show med Bjørnis! Heliumballong, gaveposer og bjørnis-is ble også delt ut til barna.

Vi var så heldige med været! Tenk, strålende sol, blå himmel og hele 20 grader så sent i September. Jeg misunner med andre ord ikke Bjørnis som hoppet rundt midt i solsteiken til den ene sangen etter den andre. Det må ha blitt fryktelig varmt! Men herregud så stas. Barneøynene rundt området glitret av glede og beundring.

♥︎ ♥︎ ♥︎

2 kommentarer om “Åpen dag på brannstasjonen!”

  1. Savner bloggingen din.. er innom flere ganger for å se om det har kommet nye innlegg😂😊

    Så koselige bilder fra brannstasjonen 👍

  2. Anonym: Åå, jeg setter så stor pris på deg og dere andre som klikker dere inn her hver dag selv om jeg ikke publiserer like ofte lenger. Jeg sliter litt med inspirasjon og motivasjon for tiden, og dermed blir det litt sjeldnere innlegg. Prøver å finne tilbake til blogglysten igjen – men i mellomtiden må du gjerne følge meg på snapchat hvor jeg oppdaterer oftere <3 Stooor klem til deg!

Legg igjen en kommentar