VIDEO: kveldsrutinene til Dennis!

Etter et par måneder med mye trøbbel rundt legging av Dennis er vi endelig inne i en god periode. Magefølelsen min sier at tullingen de siste månedene har sammenheng med den store overgangen til å bli storebror. Det har nok gått litt mer inn på han å plutselig ikke ha mamma og pappa for seg selv lenger, enn vi har trodd. Jeg skylder søvnproblemene på forvirring og mange inntrykk. Nå etter en stund har det gått over helt av seg selv, noe jeg fortalte dere på snapchat i går, og da var det mange som ønsket å vite hva vi har gjort.

Egentlig har vi som sagt ikke gjort så mye, bare gitt han tid til å bli trygg og vandt til den nye hverdagen som storebror. Kveldsrutinene våre kan jeg riktignok dele med dere likevel.

Fortell meg gjerne om kveldsrutinene til barna dine!

Legg igjen en kommentar