Forandring i treningsplanen!

En ny treningsuke er over, og jeg må si meg strålende fornøyd. Nå har jeg fullført to hele treningsuker, det vil si 10 økter totalt. Det har jaggu gitt mersmak! Jeg har stort sett hatt veldig gode økter, men et par av dem har jeg måtte avslutte midt i fordi Oliver rett og slett ikke vil ligge alene. Noe som absolutt er forståelig og fullstendig forventet av en baby på bare 2 måneder. Helt greit altså, og ikke noe jeg stresser over. Jeg har god tid, og koser meg på veien mot en bedre form. At et par økter må avbrytes for å prioritere baby er derfor ingen problem overhodet.

Jeg elsker det avslappede forholdet jeg har til trening, og vil gjerne få påpeke hvor viktig det er dersom man sliter med motivasjonen! Tren fordi det er gøy og ikke fordi du føler du må. Disse ukene har jeg forandret på hele planen jeg satte meg på forhånd kun fordi jeg hadde lyst. I stedet for å ha litt styrke og litt kardio hver treningsøkt har jeg heller kjørt to rene kardioøkter og tre lengre styrkeøkter. Ikke helt sikker på hvorfor det ble akkurat sånn, men det er rett og slett det jeg fortrekker nå for tiden av en eller annen grunn. Tidligere var det nemlig alltid motsatt!

Min treningsplan før oppstart!

Mandag: bryst og skuldre + 20 min kardio
Tirsdag: forside og bakside lår + 20 min kardio
Onsdag: biceps og triceps + 20 min kardio
Torsdag: rygg + 20 min kardio
Fredag: mage, rumpe og legger + 20 min kardio

Min treningsplan etter oppstart!

Mandag: 40-60 min kardio
Tirsdag: rygg og skuldre
Onsdag: biceps, triceps, bryst og mage
Torsdag: fremside lår, bakside lår, rumpe og legger
Fredag: 40-60 min kardio

Fortell meg gjerne hvilket forhold du har til trening, om du har en fast plan du følger eller om du tar det litt mer på sparket!

Legg igjen en kommentar