Tenk at vi skapte to så vakre barn!

Lykken er å ha en bror! Jeg kan ikke i min villeste fantasi forstille meg hva jeg egentlig var redd for før lillebror ble født. Dennis har jo aldri hatt det bedre enn han har nå. Han stråler! Det første han gjør hver morgen når han kommer inn på rommet vårt er å klatre over både Christopher og meg i sengen, for så å gi Oliver en skikkelig god kos – og en high five 😉 Han koseprater med han, gir han tutten når han gråter, finner både Oliver sin kosebamse og låner bort sin egen dersom han fremdeles gråter. Dennis låner bort leker til Oliver, legger både gravemaskinen og brannbilen på magen hans. Vil så gjerne at lillebror skal være med å leke!

Jeg ser allerede for meg hvordan Dennis kommer til å lyse opp om et par måneder når lillebror faktisk begynner å interessere seg for leking. Den dagen Oliver ikke bare sover, men faktisk kan le, riste i bamser og kjøre med biler. Åh, det kommer til å få det så gøy sammen! Herregud som jeg gleder meg til fremtiden! Tenk alt det fine de har i vente.

Men selv nå som Oliver ikke gjør så mye annet enn å sove har de to fått et magisk bånd. Dennis passer så godt på lillebroren sin, og blir bekymret hver gang han gråter. Han koser og nusser, gjør seg løyen og prøver å få lillebror til å smile. Og lille Oliver følger spent med når Dennis lager morsomme lyder med tungen, prater eller klovner seg til.

SOM jeg koser meg om dagen! Tenk at disse guttene er mine, og at Christopher og jeg har klart å skape så vakre, glade barn. Nå krysser jeg bare alt i verden for at vi klarer å oppdra dem på en god måte. Jeg tenker faktisk skikkelig mye på dette! Hvor redd jeg er for å gjøre noe feil, som skal påvirke dem for resten av livet. Hvordan kan jeg sikre at de får gode liv, en sikker og trygg fremtid og ikke minst at de blir lykkelige?

Uansett, det får være morgendagens problem! Akkurat her, akkurat nå, skal jeg heller bare kose meg med disse to. Og nyte at de største problemene vi har nå er knyttet til spisevegring og raserianfall fordi man må ta på jakken for å gå ut.

Herregud så lykkelig jeg er!

En kommentar om “Tenk at vi skapte to så vakre barn!”

Legg igjen en kommentar