Sprø minipizza med spinat

For noen dager siden hadde jeg så lyst på pizza, men orket ikke å styre i en liten evighet med rasping av ost, kvering av mandler etc etc for å lage lavkarbopizzabunn. Løsningen ble derfor enkel; jeg skjærte ei skive av proteinbrødet mitt fra Rema 1000, og brukte den som bunn! Det ble kjempe godt. Den ble liksom akkurat passe sprø, men samtidig myk på innsiden.

Jeg hadde også spinat på pizza for aller første gang, og det var skikkelig godt! Jeg trodde ikke jeg likte spinat, men har i grunn aldri smakt ordentlig. Kun hørt om alle disse som sier spinat er sunt, men ikke godt. Ikke vet jeg hvordan det smaker uten varmebehandling, men på pizza som dette smakte det egentlig ingenting! Med andre ord; en veldig enkel måte å nyte noe så sunt som SPINAT!

Slik gjør du:

Start med å smøre ei teskje tomatpure utover brødskiven. Ha ostesneier over og en liten håndfull spinat over der igjen. Krydre med litt piffi og stek på 200 grader til osten er gyllen. Hos meg tok det omtrent 10 minutter!

Til pizzaen lagde jeg meg en liten salat av oppkuttede grønnsaker, toppet med hvitløksdressing og persille.

MEGA GODT!

En kommentar om “Sprø minipizza med spinat”

Legg igjen en kommentar