Slik spiser du TACO på lavkarbo!

I går lagde vi til taco da klokken nærmet seg middagstid – en stor favoritt for både store og små i dette huset. Derfor spiser vi det gjerne både onsdag, fredag og mandag! Å spise taco på lavkarbovis må være noe av det enkleste å tilpasse. Enten kan du bruke 2 minutter ekstra på å lage dine egne tortillalefser – oppskrift HER. Ellers kan du gjøre som jeg gjorde i går, å bruke bladene fra hjertesalat som tacoskjell. Begge deler er skikkelig godt og veldig enkelt.

Når det kommer til kjøttdeigen og tacokrydderet inneholder det en del sukker og karbohydrater – 12 gram karbo og 6 gram sukker i én pose tacokrydder, for å være nøyaktig. Da har man muligheten til å ta litt av kjøttdeigen til sides og blande inn sitt eget krydder om man ønsker. Jeg gjorde det før, men nå som jeg ammer er jeg ikke fullt så streng, og spiste derfor kjøttdeigen med ferdigkrydder som resten av familien. Cirka 4-5 karbohydrater ekstra bare i kjøttdeigen da altså, men det spiste jeg med god samvittighet 😊

Enda et godt lavkarborelatert taco tips er å servere med baconterninger! Det smaker ganske godt sammen med ost, salat og salsa. Creme fraiche som rømme er også en stor favoritt her i hus. Jeg lager stort sett guacamole til, men ettersom avokadoen i kjøleskapet var akkurat litt for moden til å brukes droppet vi det denne gang.

Family dinner ♥︎

2 kommentarer om “Slik spiser du TACO på lavkarbo!”

  1. Hei:)
    Er nyinnflyttet til Haugesund og husker for en stund tilbake at dere var på en stor fin lekeplass. Hvor finner man slike områder, har en liten gutt som så gjerne skulle sprunget fra seg litt😅

Legg igjen en kommentar