Slik skal dåpsbordet pyntes!

Nå nærmer dåpsdagen seg med stormskritt, og jeg er endelig ferdig med alle innkjøp! Fargetema er som nevnt tidligere grønn og gull, og i DETTE innlegget viste jeg dere litt av pynten jeg hadde kjøpt inn til å pynte rundt i lokalet med. De siste dagene er det derimot bordpynten jeg har handlet inn. Jeg vet enda ikke helt hvordan jeg vil plassere alt, men det er i alle fall dette som skal på bordene på den store dagen.

Stråene har jeg faktisk plukket selv – noen i hagen vår og noen ved en parkeringsplass vi kjørte forbi. Veldig tilfeldig og spontant at det ble selvplukkede strå. Vi var innom FIRE forskjellige butikker tidligere i dag for å få tak i strå – eller pampas som det egentlig heter. Ingen av dem hadde riktig størrelse, alle var alt for lange i forhold til hva jeg var ute etter. Vi gav til slutt opp, og i bilen på vei hjem tittet jeg ut av sidevinduet mens jeg surmulte. Plutselig ser jeg nøyaktige slike strå som jeg var på jakt etter på en ørliten gressflik ved en parkeringsplass! Jeg får Christopher til å snu i en fei, og sekunder senere står jeg ute i pøsregn og drar med meg strå inn i bilen! BLID SOM EN SOL. Enda gladere ble jeg noen minutter senere da jeg oppdaget at vi strå hjemme i hagen vår også! Haha, tenk det!

Bordkortene blir som på bildet over her tenkte jeg! Polaroidbilder av det smilende dåpsbarnet med navnet til gjestene skrevet under. Tror det kan bli veldig fint! I kveld skal jeg derfor skrive ut alle disse små bildene på fotoark og klippe de til.

Fortell meg gjerne hva du synes!

2 kommentarer om “Slik skal dåpsbordet pyntes!”

Legg igjen en kommentar