Sengen er borte – HVOR SKAL VI SOVE!?

Hele dagen i dag har gått til effektiv jobbing! Jeg har ikke rukket å sette rumpa ned i sofaen før nå for fem minutter siden, og det føles ganske digg samtidig som jeg kjenner det skal bli skikkelig godt å legge seg i kveld. Problemet er bare at vi ikke har noen seng å legge oss i på soverommet akkurat nå!

Hjelp, hvordan har vi tenkt å løse dette, tenker kanskje du? Men joda, det er ganske enkelt å løse. For både seng og madrasser ligger her i stuen. Sengen er helt ny, fra Finn, det vil si brukt av andre men ny for oss! Gjenbruk er bra både for miljø og lommebok.

Nå skal vi bare få i oss litt mat før vi fortsetter med prosjekt soverom! Vi har ikke gjort noen store endringer enda, men det vi har gjort er å rydde opp i alt rotet og alle klærne som hadde hopet seg opp over altfor lang tid. Eneste som gjenstår av ryddedelen er å sortere siste rest av det som ligger på kommoden nå. Vi har også kvittet oss med den gamle sengen, vasket hele rommet fra gulv til tak og nå altså kjøpt ny seng. Om en liten stund har vi også veldig lyst til å fjerne brystningen og male, men det får vi ta etter at vi er ferdig med rommet til Oliver.

På tide å runde av her! Maten må spises, også skal vi montere sengen! Håper det går greit, for ellers er jeg redd vi må sove på sofaen i natt, alle tre 😂

En kommentar om “Sengen er borte – HVOR SKAL VI SOVE!?”

  1. Håper på bilder av soverommet når dere er ferdige 🙂 Jeg har akkurat skaffa meg ny madrass til senga mi, så jeg må sove på sovesofaen en natt til fordi madrassen lukter sånn 😛

Legg igjen en kommentar