Mormors lille hjelper!

Som jeg nevnte i går brukte jeg ettermiddagen på å rydde og sortere i alt som har hopet seg opp over altfor lang tid inne på soverommet. I mens tok Christopher med seg guttene ut i hagen. Han luket og rev opp ene bark-bedet vårt samtidig som Oliver sov i vognen sin og Dennis løp rundt med altfor mye energi. Han vekslet mellom å leke i den nye lekehytten sin og å hjelpe pappaen med hagearbeidet. Dennis elsker nemlig å hjelpe til med alt som har med jobbing å gjøre! Både klesvask, hagearbeid, matlaging, ta ut av oppvaskmaskinen, snekring og montering.

Bildene her er fra ene dagen vi var hos mamma for å male hus. Mamma og mormor klippet hekken samtidig, og Dennis var en skikkelig flink liten hjelper! Høydepunktet var helt klart når trillebåren var fullt opp og skulle tømmes – for da kunne han og pusekatten hans sitte på toppen på vei ned til tilhengeren. Stor stas!

Nå har jeg akkurat kommet fra trening, fått i meg frokost, og nå skal vi inn å tapetsere siste vegg på Oliver sitt rom. Vi startet på siste etappen i går, men plutselig fant vi ut at vi akkurat ikke hadde nok tapet! Det er snakk om en meter eller to. Sinnsykt kjipt – spesielt ettersom rullene kun kommer i 10 og 10 meter! Uansett, vi fikk kjøpt inn den siste rullen i går, så da skal vi endelig få fullført nå. Herlighet så lang tid vi har brukt på det rommet. Begynner egentlig å bli litt pinlig 😬

♥︎ ♥︎ ♥︎

Legg igjen en kommentar