Formoppdatering: august 2019

To måneder siden fødsel, og jeg er på god vei i riktig retning. Denne uken startet jeg også opp med treningen igjen! Hurra for en sunn og aktiv livsstil, selv i barseltiden. Jeg koser meg på veien mot en bedre form, spiser masse god lavkarbomat og har Oliver med meg på trening hver eneste morgen. Jeg kjenner at denne livsstilen gjør meg så godt. Kroppen bobler over av masse energi og godt humør!

Juli 2019 – August 2019
81 kilo – 80 kilo

Jeg skal innrømme at jeg ble litt skuffet da jeg trådde på vekten, som bare viser én kilo ned fra forrige måned, men så minnet jeg meg selv på at vekt ikke er alt. Noe jeg fikk bekreftet noen minutter senere da jeg sammenlignet formbilene! For det har helt klart skjedd ting selv om det ikke vises på vekten.

Nettopp derfor er det så viktig å bruke bilder, målebånd eller gjerne begge deler som en pekepinn på om du er på vei i riktig retning. Jeg gleder meg til tiden fremover og er veldig spent på hvordan jeg kommer til å forme kroppen min ved hjelp av kosthold og trening i løpet av det kommende året!

Juli 2019 – August 2019
81 kilo – 80 kilo

På de siste bildene her er det en ekstrem forskjell på overkroppen, men det kommer nok bare av en mye bedre holdning. Mulig det også spiller litt inn at jeg hadde fokus på bryst og skuldre på trening nettopp, og skuldrene derfor er godt pumpa! 😅

Og til slutt, bare for gøy. Forskjellen fra 5 dager etter fødsel (4.juni) , og til nå. 2 måneder og 10 kilo ned.

Ser du forskjell?

4 kommentarer om “Formoppdatering: august 2019”

Legg igjen en kommentar