FOR EN GLEDELIG OVERRASKELSE!!

For en fantastisk dag! Akkurat i det vi trodde vi gikk mot høst viser værmeldingen 26 grader og strålende sol. For en gledelig overraskelse! Sandalene kunne dermed pakkes frem igjen og vi har vært ute hele dagen for å nyte været denne sommerdagen – for plutselig er det storm, torden og piskende regn. Og selv om høsten er min favorittårstid er det likevel litt trist når temperaturene synker, dagene blir kortere og solen viser seg sjeldnere.

Vi har fremdeles kjempe god nytte av denne søskenstolen. Det må være det mest geniale barneutstyret vi eier – Dennis hopper opp og ned som en tulling når vi spør om vi skal ut å trille vogn. «Kjøre blinkelys!» roper han. Brettet har han nemlig døpt blinkelys ettersom hjulene blinker når de går rundt.

Vi trillet bort til mamma ettersom Christopher skulle på jobb. Mye morsommere å tilbringe slike fine dager sammen med andre – og mamma er helt klart min beste venn 😅 Har jeg noen timer til overs er det henne jeg ringer for å komme på besøk til.

På veien bort koste vi oss med en pose Beef Jerky! Jeg hadde verken spist eller tenkt på det på mange år da det plutselig dukket opp inn på Proteinfabrikken sin nettbutikk mens jeg skrollet nedover. Jeg var ikke i tvil et sekund, og klikket tre store poser hjem til meg med det samme. Kun tre… Bare sånn i tilfelle det ikke var like godt som jeg husket.

Vel, de kom i postkassen i går og jeg åpnet dem først i dag – NØYAKTIG like godt som jeg husker! Om ikke enda bedre! De tørkede kjøttbitene falt i smak både hos Dennis og Christopher også, så tre poser holder neimen ikke lenge. Faktisk knabbet Christopher med seg en hel pose på jobb i dag – haha! Det er så godt og samtidig noe av den sunneste snacksen man kan spise, så disse skal jeg helt klart bestille flere av. Om du også vil klikke hjem noen kan du gjøre det HER. De selges også i andre smaker, størrelser og i store pakkeløsninger hvor du kan spare mange kroner.

Da vi kom frem fikk Dennis forsyne seg av mammas saftige epler ute i hagen. Jeg snek meg til et lite tygg jeg også, og de var skikkelig søte og god. En liten stund senere kom også farmor på besøk, og med seg hadde hun en stor pose med plommer! Vi har altså kost oss skikkelig i hele dag med selvdyrket frukt, saft og solskinn.

Håper dere har hatt en like fin dag som vi har!

Legg igjen en kommentar