EN STOR DAG FOR DE MINSTE!

For en dag – den har vært merket med åpen dag hos politiet i kalenderboken i ukesvis, og vi har gledet oss en hel haug. Spesielt toåringen som har to store lidenskaper; hunder og utrykningskjøretøy!

Derfor passet det kjempe dårlig at Dennis kastet opp utover hele sengen sin en times tid etter at han hadde sovnet i går kveld. De neste fire timene ble det mer oppkast, dårlig form, masse kos og trøst. Han var absolutt ikke i form, men samtidig hadde han ingen feber. Da han omsider klarte å sovne i halv elleve tiden om kvelden var han utslitt. Likevel våknet han til vanlig tid klokken seks i dag morges.

Vi hadde dermed et vanskelig valg foran oss – skulle vi holde oss hjemme på grunn av formen hans, eller skulle vi dra på åpen dag hos politiet likevel. Vi bestemte oss for sistnevnte, men med lav terskel for å dra hjem igjen om det viste seg at Dennis ikke nøt opplevelsen og at det rett og slett ble for mye for han. Ettersom han verken hadde feber eller spydde mer krysset vi fingrene og håpet på det beste.

Og gjett hva; dagen gikk over all forventning! Han koste seg heldigvis masse. Det var stor stas å se politihundene gjøre triks, og ikke minst se på politibiler med både sirener og blålys på nært hold. Spesielt gøy var det å dele denne opplevelsen med søskenbarnet sitt, Odin, som er akkurat like gammel som han selv.

Etter noen timer på politistasjonen ble vi med Odin, pappaen hans og Sunniva hjem hvor vi fikk servert deilig mat! Sunniva hadde til og med laget to deilige, lavkarbo sorbet is fra bunn av. Shit, de var gode!

En kommentar om “EN STOR DAG FOR DE MINSTE!”

  1. Sorry, men det er super egoistisk! De fleste sier 48 timer karantene etter man har spydd- tenk på alle dere kan ha smittet. Dere burde ha blitt hjemme!

Legg igjen en kommentar