DONERTE bort ALT håret mitt!

Da er det gjort! Jeg tok en råsjanse og bestemte meg for å donere bort alt håret. Hele lengden, så nå sitter jeg selv igjen med hår kortere enn til skuldrene. Det som fikk meg til å bestemme meg var en kommentar på mitt forrige innlegg som minnet meg på at håret mitt faktisk vokser ut igjen, men det gjør kanskje ikke mottakeren sitt. Og det er så sant! Det er så viktig! Nå har jeg donert bort hår som holder til hele to parykker med LANGT hår ettersom mitt eget var så tykt. To kvinner eller unge jenter kommer til å gå rundt med håret mitt, og det gir meg en skikkelig god følelse å tenke på!

Jeg filmet hele opplevelse i går, så under kan du ta en titt på tankene mine både før og etter frisørbesøket, og du får til og med se når frisøren seter saksen i de lange lokkene.

Før og etterbildene ser dere under her, fortell meg gjerne hva dere synes!

11 kommentarer om “DONERTE bort ALT håret mitt!”

  1. Syns det ble helt nydelig! 😍 Nå høres jeg sikkert veldig nerd ut, men ønsker å klippe meg som Captain Marvel…. første filmen, ikke så kort som hun blir senere 🙈 Ikke så veldig ulikt slikt du har det ❤️

  2. For et forbilde, og for et resultat! Ser ut så ei flotte DAMA! og ikkje jenta lenger. Modellsøsen min <3

  3. Wow den nye frisyren kledde du så godt, helt nydelig resultat😍 Og for en fantastisk flott ting å gjøre! Du har nok inspirert mange andre ved å gjøre dette👏👏

  4. SHIIIT, du blei latterlig fin med denne frisyren! Du ser så mye mer voksen ut, og kledde det så godt! Håper ikke du angrer, for dette var en så fin ting å gjøre, i tillegg til at du kledde det så bra 😍😍

Legg igjen en kommentar