DERFOR har jeg ikke blogget!

Wow, plutselig er det lørdag og hele to dager siden jeg oppdaterte her sist gang. Siden forrige oppdatering har vi revet en god del i gangen. Minstemann er midt i sitt andre utviklingstrinn og eldste har overnattet hos mormoren sin. Ellers har jeg nettopp vært på seks ukerskontroll for meg selv etter fødsel, Dennis har vært på kontroll etter at trommehinnen sprakk for andre gang og Oliver skal på tre månederskontroll på mandag. Også har vi dåpen rett rundt hjørnet nå – bare to uker igjen. Christopher jobber fremdeles masse, og jeg tar meg av ungene, prøver å få sydd litt og tar husarbeid inni mellom. Er han hjemme pusser vi opp, trener eller tar ungene med i badeland eller leker.

For ikke å snakke om dåpen som er rett rundt hjørnet – bare to uker igjen nå! Som dere forstår skjer det litt av hvert nå om dagen. Bloggen havner derfor litt i andre rekke og jeg oppdaterer når jeg har noe å dele. Dere har nok sikkert lagt merke til at innlegg har kommet litt sjeldnere den siste tiden, men jeg tenkte derfor det var greit med en forklaring. Kvalitet fremfor kvantitet 😉

Jeg vet jeg har nevnt dette mange ganger før også, men jeg prøver altså å oppdatere jevnlig på snapchat @linnthereseee følg meg gjerne der om du vil se litt mer fra hverdagen vår!

Legg igjen en kommentar