DAGEN MIN: TIME FOR TIME

05.30 Dennis kom inn på soverommet vårt, klar for å starte dagen! Vi var derimot ikke like giret på å stå opp så tidlig, så vi spurte om han ville komme oppi sengen vår og se litt barne tv på mobilen. Det ville han.

06.10 Var han lei. Da ville han heller inn i stuen, og snille Christopher ba meg om å sove videre mens han tok seg av Dennis. De to gikk derfor for å ta morgenstell og deretter leke litt, mens Oliver og jeg sov en times tid til.

07.00 Prøvde jeg å amme Oliver, men han sov fremdeles som en stein, og var ikke særlig interessert i å spise. Så etter en liten stund sto jeg heller bare opp. Jeg gikk først på kjøkken for å smøre matpakke til Dennis. Deretter fant jeg klær både til Dennis og meg selv. I mens jeg ordnet klar både treningsbag, stelleveske og barnehagesekk tok Christopher morgenstellet på Oliver, som fremdeles lå og sov.

08.00 Kjørte vi avgårde mot barnehagen med to voksne, to barn, to treningsbager, en barnehagesekk og en stelleveske i bilen. Litt av et flyttelass! Første stopp ble barnehagen.

08.30 Dennis var levert og vi var på vei mot kiwi for å kjøpe den faste iskaffien og energidrikken vi gjør hver morgen fra mandag-fredag (råflott, jeg vet 😬 skal slutte snart! ) før jeg slapp Christopher av på Itrain et par gater nedenfor. Jeg kjørte videre sammen med Oliver og alle bagene.

08.45 Ankom jeg UNO. Jeg gikk direkte i garderoben for å henge fra meg yttertøy, og like etter kom lillesøster inn dørene. Vi skulle trene sammen, men ettersom vi ikke har samme treningsprogram startet hun økten sin mens jeg ammet lilleskatten. Planen var ei skikkelig tung og effektiv økt uten rom for pause, derfor måtte jeg få unnagjort ammingen FØR økten denne gang.

09.10 Begynte jeg selv på min økt! Ei ekstremt effektiv og tung økt! Noe som vises, for da både lillesøster og jeg tilfeldigvis skulle gå på elipsen samtidig var jeg hakket mer sliten enn henne 😅 La bildet tale for seg selv! Uansett, jeg pushet meg igjennom siste rest, og forlot lokalet en times tid senere.

10.30 Var jeg på vei for å hente Christopher før vi kjørte hjem sammen. Vi lagde oss mat og slappet av mens vi spiste frokost.

12.00 Ringer mamma og forteller at hun er ferdig på jobb for dagen og på vei hjem for å male huset. Jeg hadde tilbydd meg å hjelpe til med malingen dagen i forveien, så da jeg fikk høre at hun var på vei hjem begynte jeg pakkingen på nytt. Denne gang skulle stellevesken være med Christopher, sammen med vognen til Dennis, ettersom de to skulle ha far-og-sønn tid sammen mens jeg malte.

13.00 Slipper Christopher meg og Oliver av hos mamma mens han selv fortsetter til barnehagen for å hente eldstemann. Jeg gav Oliver litt mer mat før jeg malte taket og veggen i andre etasje de neste tre timene. Sammen med mamma og meg var også både mormor, morfar og farmor kommet for å male.

16.00 Kom Christopher og Dennis tilbake fra byturen sin, og jeg tok meg en god pust i bakken. Da jeg satte meg ned kjente jeg hvor ferdig kroppen kjentes, og bestemte meg for å tusle hjemover igjen en halvtime senere. Lovet riktignok å komme tilbake igjen i morgen.

17.00 Var vi kommet oss hjem igjen alle fire, og de neste timene brukte vi kun på å kose oss i hverandres selskap, spise middag og leke litt før Dennis la seg.

Nå skal Christopher og jeg se litt serie resten av kvelden, og om vi er flinke fullfører vi også tapetseringen på siste veggen på Oliver sitt rom!

En kommentar om “DAGEN MIN: TIME FOR TIME”

  1. Hvorfor trener dere på å ulike treningssentre når dere trener samtidig?

    Og hvorfor går Dennis i barnehage så langt unna? Selv om det «bare» er ca 15 minutters kjøretur, så har du jo ikke mindre enn åtte barnehager rundt deg innenfor fem minutters biltur. Den nærmeste barnehagen kan du vel se fra huset ditt? Derfor tenkte jeg at du kanskje kjenner noe som jobber i den du har valgt, eller kanskje du gikk der selv? Siden du har valgt den? Bare nysgjerrig, for man velger jo gjerne en barnehage som ligger nært.

    Kan du ikke dele litt mer bilder fra kjøkkenet ditt? 🙂

Legg igjen en kommentar