Vår aller første ekte familiemiddag!

Hurra! Vi har spist middag sammen som en familie for første gang på lenge. Det måtte så klart feires med hjemmelaget pizza. Det har vært noen lange dager i det siste for både Christopher og meg, så vi gjorde det enkelt med ferdig pizzabunn. Ikke hadde jeg energi til å lage en egen pizza til meg heller, så jeg skrapte rett og slett alt toppingen av bunnen og spiste kun det. En enkel måte å spise vanlig pizza på lavkarbovis – genialt om du er på restaurant for eksempel, men du må selvsagt regne med noen ekstra blikk. For det ser muligens litt rart ut 😅

Til topping stekte jeg kjøttdeig og blandet inn en boks tine kremost naturell, noen spiseskjeer creme fraiche og litt sukkerfri ketchup. Pleier vanligvis å gå for hakkede tomater, men jeg fant ut i siste øyeblikk at vi var tom for det, så da var det bare til å improvisere. Over kjøttdeigblandingen hadde vi kun masse ost og pepperoni. Enkelt og veldig godt!

Lille Oliver satt også til bords med oss i dag. Med andre ord er det vår aller første ekte familiemiddag etter at han kom til verden – der alle fire var samlet for et koselig måltid. Minstemann hadde akkurat fått melk, og var derfor både mett, fornøyd og våken under hele middagsmåltidet. Stor stas for Dennis at lillebror også satt sammen med oss.

♥︎ ♥︎ ♥︎

En kommentar om “Vår aller første ekte familiemiddag!”

  1. Så utrolig koselig! Synes Oliver er veldig lik pappan sin! Og Dennis er veldig lik deg! ❤️ To nydelige gutter! ❤️

Legg igjen en kommentar