VANNKRIG!!!

Nok en nydelig dag er forbi. Nå ser det også ut til at vår lille sydenperiode er over for denne gang, for utenfor dørene hamrer regnet ned mot asfalten. Himmelen har åpnet seg, og både lyn og torden sees og høres med jevne mellomrom. Heldigvis er det ikke meldt fullt så ille vær de neste dagene, men litt mer regn det skal det helt klart bli. Etter den fine perioden vi har hatt nå siste uken klager jeg absolutt ikke!

Denne siste dagen med temperaturer godt over 30 grader tilbrakte vi både på stranden sammen med en hel haug venner og bekjente. Vi planla å møte begge søstrene til Christopher med tilhørende mann og barn, men mens vi satt der møtte vi på det ene venneparet etter det andre. Eivindsvatnet var tydeligvis et veldig populært sted for menneskene i distriktet i dag.

Etter noen timer der oppe spaserte vi hjem igjen for å tilbringe resten av dagen i hagen. Christopher begynte ikke på jobb før klokken 17, så da hadde vi nesten hele dagen sammen alle fire. Så fantastisk koselig! Vi pakket frem piknikteppet vårt og slo det ut midt på plenen mellom basseng og rutsjebane! Der lå vi og koste oss med både saft, brus, chips og frukt. Dennis og Christopher var vel mer i vann enn på land, og de herjet i vei med både vannkrig og triksing i bassenget. Latteren hørtes garantert av alle naboene!

Oliver og jeg koste oss i hjel mens vi nøt synet av de galne guttene våre. Ammet og sang gjorde vi også! Tenk så texas det kommer til å bli til neste år når jeg har tre turboer å passe på oppi bassenget.

En nydelig dag! I morgen er det trenings- og barnehagestart, så nå skal det pakkes til den store gullmedalje!

Legg igjen en kommentar