Ukens spørsmål #113

Bryllup er så fint ♥️ Og dere to så smashing ut! Kan jeg spørre hvor kjolen din er fra? Så fin fasong og farge, du kledde den veldig!

Tusen takk! Likte kjolen min veldig godt selv også. Skikkelig god kvalitet selv om den kun kostet under 100 lappen! Jeg kjøpte den HER – finnes i mange andre farger også.

Hva synes du er den største forskjellen i hverdagen, nå som du er blitt tobarnsmor?

Hm, forutenom at jeg har mindre tid til blogging, sying, trening, matlaging og generelt ting jeg driver med på fritiden må det nok være planleggingen! Skal vi ut på noe nå er det ekstremt mye som må planlegges og pakkes med. Jeg må passe på å amme på riktig tidspunkt før avreise om vi skal kjøre et lite stykke, ellers må både bleier og våtservietter med til begge, ekstra skiftetøy må med til begge, gjerne mat og drikke til eldste, for ikke å snakke om vogn(er) og eventuelt søskenbrettet. Også kommer våre ting utenom, og såklart håndklær, badebleier, solkrem etc alt ettersom hva vi skal.

Hva er det Christopher har tatovert på ryggen?

Et kors og navnet til mormoren sin. ♥︎

Er det mye mer “arbeid” enn du såg for deg? Og hvordan får du dagene til å gå opp, i og med at du har nevnt at du er mye alene med barna?

Nei, det er i grunn ikke det. Jeg gruet meg veldig for dette på forhånd, men synes egentlig det går ganske bra. Det var litt heftig til tider når Christopher var på jobb og Dennis hadde ferie fra barnehagen. Men etter et par uker fant jeg rutiner som fungerte og ble vandt til denne nye overgangen. Nå som Dennis er i barnehagen på dagtid igjen går det egentlig over all forventning. De dagene Christopher har fri har vi plutselig tid til overs også! Det er deilig.

Til del to av spørsmålet ditt; nå som Dennis går i barnehagen er det null problem, men i helger og på fridager har det også gått veldig fint. Jeg skal riktignok innrømme at jeg får litt hjelp av barne tv. Skal jeg amme for eksempel er det veldig greit å sette på barne tv til Dennis i en liten halvtime både slik at jeg vet hvor jeg har han, men også for at det ikke skal bli kjedelig for han at mamma bare sitter i ro i sofaen. Nå skal det også sies at jeg har en veldig selvstendig toåring som fikser det meste selv og ofte leker alene på rommet sitt i evigheter. Kombiner det med en sovebaby, og jeg innser plutselig at jeg har vært ekstremt heldig med barna mine 😅

Er setet universalt? Har lett lenge etter et sånt, men usikker på om det passer vår vogn… Hvordan festes det?

Det skal passe de aller fleste vogner, og kommer med mange ulike fester som du kan montere for at det skal passe vognen din perfekt. Det kan også stilles både i bredde, høyde og lengde for at «krokene» skal treffe riktig.

Er det ikke forferdelig å gå slikt i lengden? Venter nr 2 snart og har ei på 2 år, vi har gått for søskenvogn pga det ser vondt ut å gå med et slikt brett. Må du ikke gå korte steg/gå på siden? Eller er det ikke så gale som vi tror? 

Nei, det går egentlig ganske fint! Nå har jeg riktignok alltid gått på linje med føttene av en eller annen grunn, og tar jeg lange steg trør jeg derfor under brettet, mellom hjulene. Går du litt mer normalt kan det hende det er mer i veien. Jeg irriterer meg bare litt over det i bratte nedoverbakker når jeg lener meg bakover for å holde igjen vognen. Da er det veldig i veien, og jeg går heller på siden. Til vanlig er det null problem! Irriterer du deg veldig over dette kan du kjøpe håndtaksforlenger til vognen som er laget nettopp for å løse dette problemet!

Hvilken bhstr bruker du og hvilken str tok du i DENNE bikinien?

Ikke hundre prosent sikker på bh størrelsen min nå etter fødsel, men cirka 80 F-G. Jeg tok størrelse large i toppen min. Bikinitoppen er veldig enkel å tilpasse ved å knytte strammere eller løsere. 

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar