Sol, sommer, latter og bading!

For en nydelig dag, med hele 26 grader. Vi undervurdert nok styrken på solen da vi dro hjemmefra, for nå sitter vi her; den ene rødere enn den andre. Dennis, som vi smurte en gang i halvtimen er riktignok rødest av alle. Huden hans tåler ekstremt lite, men han kan nesten ikke gå tildekket hele sommeren heller. Neste gang kommer vi nok likevel til å ha på UV-klær i tillegg for å beskytte huden litt ekstra.

Vi har tilbrakt dagen en halvtimes kjøretur fra byen, på Grindafjord Feriesenter – en campingplass me både basseng, trampoliner og store lekeplasser. I dag hadde de i tillegg et familiearrangement der, så da dro vi bort for å bade, leke og kose oss sammen med Emily og søskenbarna til guttene.

Til tross for ekstremt mange mennesker har vi hatt det kjempe gøy, både store og små. Minstemann sov godt i vognen sin nesten hele dagen, og våknet kun for å spise et par ganger. Tipper det var deilig for han også å kunne lufte tåfisene litt.

Nå resten av kvelden er det kjærestetid med serie og en god armkrok!

Legg igjen en kommentar