OVERRASKELSE!

Plutselig var vi reist på ferie! Og det føles helt fantastisk ☀️ Vi som i grunn hadde planlagt å bare ha en deilig sommer her hjemme i Norge bestemte oss nok så spontant for at vi ønsket å reise litt lenger. Christopher hørte med jobben om det var mulig å få tatt 3 feriedager nå midt i høysesongen på kort varsel – og jammen fikk de det til! Jeg kastet meg over macen og booket både båtbilletter og hotell med det samme.

Mamma, lillesøster, mormor og morfar reiste nemlig på ferie i går kveld, og skal tilbringe de neste to ukene på tur i Danmark og Sverige. Jeg forhørte meg med mormor i skjul for å være sikker på når de skulle ta båten, hvor de hadde booket sitteplasser og ikke minst hvor de skulle sove de første nettene i Danmark. Vi sa ingenting til resten av gjengen, så dere kan tro de ble overrasket da vi tok med oss guttene for å lete etter dem på ferjekaien i Kristiansand!

Nå sitter vi på båten som skal ta oss til Danmark. De neste to dagene skal vi utnytte tiden i Aalborg til det fulle! ♥︎ Men nå må jeg runde av her – middagsbuffé og tax free shopping står for tur!

Legg igjen en kommentar