Oliver sjokkerte alle på helsestasjonen i dag!

I dag sto det skrevet med store bokstaver «6 UKERSKONTROLL» i avtaleboken min. Oliver er plutselig blitt 1,5 måned, og siden Dennis enda har ferie fra barnehagen bestemte vi oss for å ta beina fatt. Avtalen på helsestasjonen var midt i duppen til eldstemann, så vi la han i vognen før vi gikk ned. Det gikk kjempe fint, og vi fikk oss en deilig spasertur sammen i samme slengen!

På kontrollen fikk vi kjempe gode tilbakemeldinger! Oliver legger godt på seg og er i tillegg usedvanlig sterk. Han er allerede så sterk i nakke og kropp som det forventes at de er på tre månderskontrollen. At han i tillegg er født én måned før tiden, og dermed egentlig bare er to uker gammel ble både helsesykepleier og lege fryktelig imponert over. Legen tippet han kom til å bli en god atlet i en eller annen idrett i ung alder – vindunderbarn, kalte han han. Denne gutten her blir det med andre ord veldig spennende å følge fremover.

Det jeg synes er mest fascinerende av alt er hvordan han har klart å bli så sterk! Han sover jo stort sett hele tiden, og når han først er våken pleier han bare å spise før han sover videre. Magetrening har vi heller ikke vært flinke til. Han har vel prøvd å ligge på magen en 2-3 ganger, men når vi så hvor sterk han var i dag skal han helt klart få gjøre det oftere! Det var jo så spennende.

♥︎

Legg igjen en kommentar