Noe spennende i vente!

Oi, plutselig har det stått stille her inne i to dager! Det var ikke meningen, men tiden har rett og slett løpt fra meg denne helgen. Men dere vet hva de sier – ny uke, nye muligheter! Ikke bare det, men nå er det til og med en ny måned. Det er nødt til å love godt!

Denne mandagen startet jeg med å importere bildene fra kamera mitt over på macen. Blant dem lå formbildene Christopher knipset av meg i dag tidlig. Tenk, første av mange formoppdateringer etter dette svangerskapet. Nå skal jeg komme i form! Innlegget deler jeg med dere senere i kveld, og der får du blant annet vite hva jeg veier nå, hvor mye jeg har gått ned (eller har jeg kanskje gått opp?), hvordan det går og så klart formbildene!

Blant bildene jeg importerte fra kamera fant jeg også disse fra forrige helg! Her var vi på besøk på landstedet til mormor og morfar for å feire bryllupsdagen deres. Vi koste oss masse med grillmat, is og kaker i det deilige været!

Senere denne uken har jeg forresten noen spennende planer å dele med dere som jeg gleder meg veldig til! Husk å titte innom for å få det med deg ♥︎

Legg igjen en kommentar