LCHF: dette spiser jeg i løpet av en dag #20

Jeg fikk skikkelig god respons på forrige innlegg der jeg delte næringsinnhold både fra hvert enkelt måltid, men også samlet gjennom hele dagen. Dette skal jeg derfor helt klart gjøre fremover, men akkurat denne gangen glemte jeg å veie frokostmåltidet. Med så mye ulikt pålegg blir det også litt vanskelig å gjette seg til, så det får vi altså ta neste gang!

Uansett, her kommer alt jeg spiste i løpet av en helt tilfeldig dag i forrige uke, med bilder fra hver måltid. For ordens skyld kan jeg legge til at jeg spiser ganske strikt lavkarbo, og trives veldig med det.

FROKOST

To brisk knekkebrød som jeg har knekt i fire for å kunne variere pålegget litt mer. Smørost på den ene. Salami og majones på den andre. Smør, ost og sukkerfritt syltetøy fra Nora på den tredje. Smør og spekeskinke på siste! Masse pålegg + fett (smør, ost, majones) gjør at jeg holder meg mett lenge selv om jeg «bare» spiser to knekkebrød.

MELLOMMÅLTID

Midt i dagen fikk jeg veldig lyst på noe salt og godt å knaske på. Ettersom jeg ikke var kjempe sulten enda, og gjerne ville lage meg en litt større middag senere på dagen valgte jeg å ta noe lite og enkelt. Valget falt på en porsjonspose med gammeldags flæskesvor. Kjøpt på Rema 1000 i Danmark dessverre. Skulle så ønske de solgte dem i Norge også, fordi dette er absolutt de beste av alle typer flæskesvor!

MIDDAG

Helt mot slutten av dagen stekte jeg meg en stor biff i smør. Hadde stekt løk og hjemmelaget saus ved siden av. Oppskrift på denne retten kan du lese HER.

En helt vanlig, tilfeldig dag i min lavkarbolivsstil!

En kommentar om “LCHF: dette spiser jeg i løpet av en dag #20”

  1. Jeg liker best øffer sin flæskesvor, men den fra rema så litt interessant ut 😊

Legg igjen en kommentar