Du trenger:
1 stk biff
2 rødløk
2 ss smør
1 dl kremfløte
salt og pepper
Slik gjør du:
Start med å krydre biffen og skjære løken opp i båter. Stek så både biff og løk i ei god spiseskje smør hver.
Når både biff og løk er ferdig stekt har du det over på tallerkenen, og samler alt smøret som ligger igjen i stekepannene over i ei panne.
Slik ser det ut!
Hell oppi kremfløten og bruk visp til å røre i bunn mens du har platen på middels varme.
Etter en liten stund vil kremfløten tykne og vips så har du en knall god saus på 1-2-3!
Ha sausen over retten, server og nyt!
Veldig godt og enkelt – en deilig middag på bare 10 minutter!
Skal prøve denne…nammm😋🤩
Kan man ikke spise noe slags saus på lavkarbo? Syntes jeg leste på feks peppersaus at det nesten ikke var noen karbohydrater🤔