LCHF: Biff med stekt løk og saus!

Du trenger:

1 stk biff

2 rødløk

2 ss smør

1 dl kremfløte

salt og pepper

Slik gjør du:

Start med å krydre biffen og skjære løken opp i båter. Stek så både biff og løk i ei god spiseskje smør hver.

Når både biff og løk er ferdig stekt har du det over på tallerkenen, og samler alt smøret som ligger igjen i stekepannene over i ei panne.

Slik ser det ut!

Hell oppi kremfløten og bruk visp til å røre i bunn mens du har platen på middels varme.

Etter en liten stund vil kremfløten tykne og vips så har du en knall god saus på 1-2-3!

Ha sausen over retten, server og nyt!

Veldig godt og enkelt – en deilig middag på bare 10 minutter!

2 kommentarer om “LCHF: Biff med stekt løk og saus!”

  1. Kan man ikke spise noe slags saus på lavkarbo? Syntes jeg leste på feks peppersaus at det nesten ikke var noen karbohydrater🤔

Legg igjen en kommentar