JEG SER FREM TIL NESTE UKE!

Det har vært helt fantastisk vær de siste dagene at jeg har rett og slett ikke prioritert å oppdatere bloggen. De som likevel har savnet oppdateringer kan – som nevnt tusen ganger før – følge meg på snapchat hvor jeg oppdaterer daglig! @linnthereseee

Vi har vært ute og kost oss i massevis fra morgen til solen går ned nå når det har vært så fint! Godt over 30 grader i skyggen nøt vi i dag. Litt for varmt for de små ettersom minsten kavet en del og ammet masse, og eldstemann slet med å sove, men vi skal absolutt ikke klage. Spesielt i år som vi har en sydenfri sommer er det skikkelig deilig å ha «sydentemperaturer» hjemme i Haugesund også.

Jeg kom plutselig på at jeg har helt glemt å dele disse bildene med dere, som jeg tok for et par uker siden. Rart å se hvor mye lille Oliver har vokst bare på denne lille tiden. Vi tenkte å dra ned på helsestasjonen førstkommende tirsdag på åpen veiing bare for gøy – mistenker at minsten lever på fløte for jeg føler nesten han vokser for hver eneste dag 😅

Ellers ser jeg veldig frem til uken som kommer! Da er det tilbake til gode hverdagsrutiner ettersom Dennis begynner i barnehagen igjen. Formiddagene fremover kommer derfor til å gå til trening og oppussing! Mer tid til å sy kommer jeg også til å få, for ikke å snakke om alene-tid med minstemann. Og ikke minst gleder Dennis seg veldig til å leke med alle vennene sine igjen. Det er neimen ikke sjeldent han prater om barnehagen nå som det er ferie, og spør ofte om vi skal «kjøre barnehagen» like etter frokost. Etterfulgt av et like trist ansikt etter at vi har forklart han at han ikke skal i barnehagen helt enda.

Håper dere har noen like fine dager som vi har!

Legg igjen en kommentar