Innafor å amme på trening?

Treningen går ikke alltid som planlagt, spesielt ikke med en nyfødt som ledsager. I dag er det godt eksempel på det! Jeg klager likevel ikke, for lille Oliver er virkelig en drøm av en baby, og det er sjeldent jeg føler meg sliten og frustrert i grunn.

Jeg kom på trening i verdens beste treningstights (den finner du HER – en av tights.no sine bestselgere! Nå er den på salg, hele 200 kroner billigere enn ellers, og ved å benytte deg av rabattkoden 7TJAT får du den enda 50 kroner billigere!!). Full av energi danset jeg meg inn dørene på UNO like før klokken 9 i dag morges. Lillesøster hadde allerede kommet, og sammen skulle vi trene rygg denne morgenen.

Økten var egentlig veldig god! Vi hjalp hverandre, pushet på og jeg kjente svetten piple. Akkurat i det vi var inne i en kjempe god flyt, midt i fjerde øvelse, bestemte Oliver seg for at det hadde vært ganske godt med litt melk nå. Og da mente han virkelig AKKURAT NÅ. Det gikk liksom ikke an å vente, for å si det slik.

Dere som følger meg på snapchat (@linnthereseee) så kanskje videoen der jeg prøvde å bysse Oliver i søvn igjen for å kunne fullføre økten, men til liten nytte. Det var bare å sette seg godt til rette på ene apparatet, brette frem puppen og amme i vei. Olivers fornøyde koselyder da han endelig fikk melken sin blandet seg med treningsmusikken fra høytaleranlegget og lyden av vekter som ble sluppet i bakken. Haha, snakk om kontraster!

Etter måltidet var minsten litt urolig, og ettersom han brukte en god stund på å spise hadde jeg blitt kald i kroppen og samboer sendte melding om at han var ferdig på trening i andre enden av byen. Dermed fant jeg ut at det var like greit å bare avslutte der. Jeg fikk tross alt trent fire gode øvelser, og jeg kommer tilbake igjen i morgen!

Med en liten baby med meg kan jeg ikke forvente at alt skal gå etter planen!

Forresten: har fått noen kommentarer på at andre kan stå i kø på apparatene, og at jeg ikke burde sittet der, men det var kun jeg og lillesøster som var på trening denne morgenen, og derfor satt jeg på apparatet. Hadde det vært andre folk til stede hadde jeg såklart satt meg et annet sted hvor jeg var ikke var i veien for noen ☺️

4 kommentarer om “Innafor å amme på trening?”

  1. Hei! Hurra, hurra hurra for offentlig amming! Amma lille mye når jeg var på trening! Og overalt ellers egentli! Må jo ha mat babyen også uansett hvor man er!

  2. Seriøst😅det der synes jeg faktisk er skikkelig drøyt. Det er et treningssenter. Også oppå et apprat?? Ingen gjør sånt altså. Kunne fint satt deg rett ute i gangen i en sofa feks, du kan få like mye oppmerksomhet der om du ønsker det. Men der du er nå er folk for å trene. Får håpe du gjør dette kun for klikk😅 IKKE innafor. Hilsen ei som er gravid selv og synes amming er naturlig men ikke på et treningsapparat inne på et treningssenter…..

  3. Må bare komme med en komme tar til. Har delt dette innlegget med samboer og lere veninner – alle like sjokkerte som meg! Det handler om respekt. Vi som mennesker, i forskjell til dyr, har valget å vise hensyn til de rundt oss. Vi er sympatiske, kan tenke på konsekvenser og andres følelser. Jeg er snart en mamma, men jeg kommer ikke til å sitte å blottlegger brystene mine hvor som helst. For ekstremt mange personer er bryster noe intimt og privat.

Legg igjen en kommentar