Første treningsøkt etter fødsel!

Sinnsykt deilig! Denne dagen har jeg ventet lenge på, men ettersom Dennis hadde ferie fra barnehagen har det tatt litt lenger tid enn ventet. Jeg kunne såklart ha presset inn ei økt og to mens han var hjemme også, men det ville bare blitt mer stress enn kos. Nå har jeg en fast rutine, og det elsker jeg! Trening fra mandag til fredag like etter levering i barnehagen. Så enkelt og forutsigbart.

Jeg trådde inn dørene like etter klokken 9 i dag morges, med treningsbag og stelleveske over ene skulderen og Oliver i bilstolen sin i andre hånden. Lille skatt var en drøm å ha med, for han sov seg gjennom hele økten. Han er dermed veldig enkel å ha med nå som han enda er så liten og ikke gjør stort annet enn å sove og spise.

På planen sto det kun kardio nå på første økt, og den gjennomførte jeg i hurtig tempo på elipsemaskinen. Det tenkte jeg ville være en god start bare for å komme skikkelig i gang og kjenne svetten renne. Enkelt å motivere seg er det også! Så etter 40 minutter på elipsen var jeg faktisk ferdig for dagen. Planen videre er å kjøre styrke på én muskelgruppe etterfulgt av 20 minutter med kardio, på hver treningsøkt. Da blir det totalt fem økter i uken og fri i helgene. En plan jeg tror kommer til å passe godt inn i mine hverdagsrutiner!

Første økt etter fødsel er offisielt gjennomført, og nå venter mange kjekke, tunge og svette treningsøkter på meg i tiden fremover! SOM jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar