Formbilder juli 2019 – kroppen min én måned etter fødsel

1. juni 2019 – 1. juli 2019
90 kilo – 81 kilo

Da har det gått én måned siden fødsel og det har jammen skjedd saker og ting den siste måneden. Jeg er langt i fra mål enda, men det å se at det går i riktig retning gir meg motivasjon til fortsettelsen. På forrige oppdatering, 5 dager etter fødsel, veide jeg 90 kilo. Nå veier jeg 81. Med andre ord er det 9 kilo ned på én måned, så jeg skal absolutt ikke klage!

1. juni 2019 – 1. juli 2019
90 kilo – 81 kilo

Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang med treningen om et par uker. Mulig jeg venter til august også, bare for å være helt sikker på at magemusklene har grodd sammen igjen, og ikke minst for å få en myk start. Samtidig må jeg innrømme at jeg ser veldig frem til å få strammet opp litt både her og der!

Ellers er det fra siden jeg ser størst forskjell! Fremdeles veldig ukomfortabelt å dele bilder både foran og bak, men akkurat fra siden er det litt lettere nå enn for en måned siden!

1. juni 2019 – 1. juli 2019
90 kilo – 81 kilo

Fortell meg gjerne om dere ser at det er hele 9 kilo forskjell mellom bildene til venstre og høyre!

2 kommentarer om “Formbilder juli 2019 – kroppen min én måned etter fødsel”

  1. Ja jeg ser forskjell, du har en pen kropp og lykke til med veien videre 😊

  2. Jeg ser stor forskjell. Er gravid selv i 6 mnd, har fulgt bloggen din masse den siste tiden og i svangerskapet. Håper jeg får like bra resultat som deg! Men alt til sin tid🥰

Legg igjen en kommentar