Et godt AMMETIPS!

annonselenke // aliexpress

Dette må være en av de smarteste oppfinnelsene innen ammingens historie! Se så genialt! Nå samler jeg opp melk til melkelageret mitt i fryseren nesten hver eneste kveld. Det er så enkelt. Denne saken er en slags mellomting mellom brystpumpe og melkeoppsamler som festes til brystet ved hjelp av vakuum. Den kan brukes når som helst, men er spesielt effektiv når barnet ammer på motsatt side. Da samler den opp melken som vanligvis hadde gått i ammeinnlegget, men i tillegg drar den ut litt ekstra enn om man bare hadde holdt en oppsamler under.

Den fungerer kjempe enkelt ved at du klemmer på flasken, holder den inntil brystvorten og så slipper. Da vil den henge selv på grunn av vakuumet, og jobbe uten at du slipper å tenke på at den er der i det hele tatt. Vakuumets styrke velger du enkelt med hvor mye du klemmer flasken sammen når du fester den.

Jeg pleier å få mellom 20-40 ml når jeg fester den på mens Oliver ammer på motsatt side. Det blir fort noen hundre milliliter morsmelk i fryseren hver uke! Genialt å alltid ha et lite lager så kan man være litt mer spontan når det gjelder å gå ut uten barnet.

Jeg kjøpte den HER. Til kun 72 kroner! Den er selvsagt helt trygg og uten BPA. Oppgitt leveringstid er 19-31 dager, men jeg fikk min etter kun to uker. Uten tvil et av mine beste kjøp på AliExpress!

Den er liten og lett, og kan derfor enkelt være med i vesken når man er ute uten barnet også. Jeg brukte den for eksempel da vi var i bryllup på fredag! Når melkesprengen kom snikende gikk jeg på toalettet, startet utdrivningen ved å håndmelke et par ganger og festet så på denne geniale saken. Den dro ut hele 120 ml melk på bare én side lett som en plett mens jeg ordnet sminken! Faktisk gikk det mye fortere enn med vanlig brystpumpe.

Et godt ammetips der altså, fra en mamma til en annen!

Legg igjen en kommentar