En INTENS avslutning på ferien!

reklame // nelly

Det deilige settet jeg har på meg kan kjøpes HER (på salg!) – OBS, kun noen få igjen!

ENDELIG er vi kommet hjem etter et ganske krevende døgn! Vi startet gårsdagen på hotellet med deilig frokost etterfulgt av et par timer inne på lekerommet. Dyreparken åpnet ikke før klokken 10 så da fikk vi en myk og rolig start på dette lange døgnet. Etter hvert fikk vi pakket sammen sakene våre, stablet alt inn i bilen, sjekket ut fra hotellet og var plutselig på vei til dyreparken. Eldstemann sovnet riktignok i bilen på vei bort, så da tok vi en roadtrip en timestid til han våknet igjen!

De neste timene spaserte vi rundt i parken, kikket på dyr, koste oss med både is og vannmelon, lo av en badende isbjørn som hadde det skikkelig gøy, spiste dinosaurnuggets og smilte av de morsomme apekattene. Dennis var i hundre og Oliver sov fredfullt gjennom alle timene inne i parken. På vei ut gikk vi gjennom gavebutikken og Dennis valgte seg en traktor, en tigerbil og noen små dyrefigurer.

Resten av dagen prøvde vi bare å få tiden til å gå med å trø på et senter mens ungene sov i hver sin vogn. Ettersom vi hadde en lang natt foran oss tenkte vi det var greit at Dennis fikk så mye søvn som mulig før hjemreisen. Etter å ha pakket om bilen enda en gang satte vi kursen mot Hirtshals. Båten gikk klokken 21.45, og vi ankom Norge litt over tre timer senere. Da var vi skikkelig trøtte alle sammen, men vi bestemte oss for at Christopher skulle ta første skift som sjåfør. Vi tre andre sov oss helt fra Kristiansand og to timer i retning nord. Christopher var nå trøtt og Oliver sulten. Etter et raskt ammestopp fortsatte jeg, og kjørte hele resten av natten.

Dennis våknet i Stavanger, og svevde inn og ut av drømmeland etter det. Vi var hjemme klokken 7.30 i dag morges, og var så trøtte og slitne at vi så vidt kom oss inn dørene før vi sovnet.

Selv om slutten av denne reisen ble nok så intens har det virkelig vært en fin tur likevel! Det gikk også over all forventning – ungene har vært SÅ snille og blide hele turen. Absolutt ingen problem å reise langt med disse to!

En kommentar om “En INTENS avslutning på ferien!”

Legg igjen en kommentar