En fantastisk sommerdag med guttene mine!

Det er rart å tenke på at Dennis døpte seg da han var like gammel som Oliver er nå – seks uker. Det får meg til å få rumpa i gir og faktisk begynne med dåpsplanleggingen for minstemann også. Så langt er det kun dato og lokale som er booket. Jeg har også klikket hjem litt pynt, men i kveld er planen å bruke litt tid på å designe og skrive ut dåpsinvitasjonene. Kanskje får vi til og med levert dem i løpet av helgen! Eller er det enda litt tidlig? Hva tenker dere? Datoen er 8. september!

I dag har vi kost oss masse ute i solen. Nå som været faktisk minner mer om sommer enn høst nyter vi det alt vi kan, men solkrem, caps, shorts og masse utetid. Vi startet dagen i hagen i formiddag, og etter Dennis hadde sovet tok vi turen på besøk til tippoldermoren til guttene! Tenk at hun er tippoldemor til to stykk, og likevel ung og sprek + bor for seg selv i egen enebolig! Helt fantastisk. Der fikk vi både nystekte fleskepannekaker og solbærsaft. Hun fikk også både lekt og kost masse med begge guttene. Kjempe stas!

Etter besøket dro vi videre til vangen. Bagen var allerede pakket og vi hadde med oss capri sonne, blekksprutpølser og ikke minst terninger av brød til fuglene! Dennis pratet i vei om forrige gang vi var og matet endene når den ene anden bet fingeren hans – han fortalte oss at pippipene ikke fikk lov til det denne gang. Og de fikk heller ikke lov til «å spise Oliver»! Heldigvis var det kun brødmaten vi hadde med oss som ble spist av fuglene denne gang 😉

Helt mot slutten av dagen tilbrakte vi en god time på lekeplassen! Til og med lille Oliver fikk føyse for alle første gang – i fanget til storebror som passet godt på.

En nydelig sommerdag med den lille familien min ☀️🌸

Legg igjen en kommentar