DIY: personlig dåpsinvitasjon

I likhet med forrige gang vi planla dåp har vi også denne gang gått for litt mer personlige dåpsinvitasjoner enn å bare fylle ut en ferdig mal. Forskjellen fra sist er likevel at jeg har valgt å lage dem på macen denne gang, for så å printe ut på fotopapir og ordne siste finish. Nå vil jeg gjerne dele steg for steg, for det er altså så enkelt!

Du trenger:

en mac eller pc

printer

fotopapir (jeg brukte DISSE fra clas ohlson)

hullmaskin

silkebånd

Slik gjør du:

Start med å åpne en internettfane og gå inn på http://picmonkey.com. Det programmet brukte jeg til å lage selve innbydelsene, men du kan selvsagt bruke et annet også. Picmonkey har massevis av muligheter og det eneste som setter en stopper er kreativiteten din. Nettsiden er helt gratis å bruke, men du kan kjøpe en pro versjon som gir deg enda flere muligheter! Det er riktignok ikke nødvendig om du kun skal bruke programmet til å lage invitasjonene.

Jeg lagde to bilder, det ene litt smalere enn det andre! Et lite tips er å lage innbydelsen så enkel som mulig uten for mye pynt og dill dall; less is more! I tillegg valgte jeg også å fokusere på temafargene vi skal ha i dåpen – gull og grønn – da jeg lagde innbydelsene.

Nå er den største jobben gjort! Print ut, finklipp kantene og bruk så hullmaskinen til å lage et hull øverst i venstre hjørne på begge bildene.

Tre silkebånd igjennom, og vipps så er de ferdige og klar for levering! Så enkelt, men likevel så mye mer personlig og gjennomført.

En kommentar om “DIY: personlig dåpsinvitasjon”

  1. Så fine dåpsinvitasjoner 💜 Du er så flink og kreativ 😊

    Hva synes du er den største forskjellen i hverdagen, nå som du er blitt tobarnsmor?

    Er det mye mer «arbeid» enn du såg for deg?
    Og hvordan får du dagene til å gå opp, i og med at du har nevnt at du er mye alene med barna?

Legg igjen en kommentar