BRYLLUP

I går hadde vi en helt fantastisk dag fra morgen til sent på kveld! Den startet med at vi fikk sove helt til klokken ni – sjelden kost for oss som har en toåring som sjeldent står opp senere enn seks. Han sov riktignok hos mormoren sin, og vi hadde dermed kun minstemann hjemme. Christopher dro til frisøren en time senere mens jeg ordnet meg.

Planen for dagen var nemlig bryllup til Christopher sin søster, Christina og hennes mann Aleksander. For et nydelig par – og ikke minst, for et nydelig bryllup. Gjennom hele kvelden tok jeg meg selv i å tenke at jeg ønsker å gjøre så mye på samme måte den dagen jeg forhåpentligvis gifter meg. Alt var så gjennomført, perfekt og planlagt ned til den minste detalj!

Se bare for et fint sted feiringen foregikk på! Jeg tok så mange bilder i går, og resten av denne kvelden skal jeg bruke på å gå gjennom dem – samt ha en liten tacodate hjemme i stuen med min kjære. Ingen tvil om at et bryllup får romantikken til å blomstre hos flere enn bare brudeparet.

♥︎ Christina + Aleksander ♥︎

En kommentar om “BRYLLUP”

  1. Bryllup er så fint ♥️ Og dere to så smashing ut!
    Kan jeg spørre hvor kjolen din er fra? Så fin fasong og farge, du kledde den veldig!

Legg igjen en kommentar