ALEKSANDER + CHRISTINA

FOR en fantastisk dag – som jeg kort nevnte i går. Aleksander og Christina giftet seg i byens fineste kirke, etter min mening, Vår Frelsers Kirke. Det er samme kirke som Dennis døpte seg, Oliver skal døpe seg og vi to mest sannsynlig skal gifte oss en gang i fremtiden. Nå er det heller ikke bare vi og brudeparet som er enig i at dette må være en av de fineste kirkene, for under selve bryllupet var de bakerste benkene fylt av ivrige turister som verken forsto språket eller kjente paret. De fikk likevel med seg hele bryllupet, og jeg tipper det var kirken som lokket dem bort!

Christopher fikk den store ære å følge Christina opp kirkegulvet, og han var så nervøs i forkant. Hvor fort skulle han gå, ville han klare å gå i takt med musikk, hvor skulle han se og hva skulle han gjøre.

Men så kom dagen, og det gikk over all forventing! Da dørene ble slått opp og Christopher kom gående med den vakreste bruden noensinne klarte jeg ikke å holde tårene tilbake. Alt var bare SÅ fint og spesielt. Så rørende og romantisk. Ja, jeg hadde til og med lyst til å hulke.

Det ble ikke noe mindre tårer den neste halvtimen! Vielsen var nydelig og det samme var de to minste oppe ved alteret – Oscar og Emilie. Brudeparets barn matchet foreldrene! Lille Oscar med lik vest som pappaen sin og Emilie i en nydelig hvit prinsessekjole. For ikke å snakke om bruden selv – Christina er alltid vakker, men på fredag strålte hun virkelig! Med en stor, nydelig brudebukett med pioner i hendene og ikledd en fantastisk fin brudekjole. Altså hallo – se bare på bildene her!

Etter vielsen dro vi rett inn til lokalet for å ta bilder. Både av brudeparet alene, men også sammen med de nærmeste. Og jeg må bare få si; for et nydelig sted! Solbakken Gård, heter det. Se så fint! Jeg følte virkelig jeg var med i et eventyr. I tillegg var været nydelig og stemningen generelt helt magisk.

Etter fotograferingen nøt jeg mitt aller første glass alkohol etter både graviditet og fødsel – det ble noen sprudlende bobler. For selv om jeg skulle både kjøre og amme senere på kvelden hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle nyte dette ene glasset. Syv timer før jeg satte meg i bilen altså – så ingen fare der!

Lokalet var like gjennomført og planlagt ned til den minste detalj som resten av bryllupet. Det var virkelig ikke noe dette paret ikke hadde tenkt på! I en egen fotokrok tok vi tøysebilder med polaroidkamera som vi limte inn i gjesteboken og skrev en hilsen ved – noe så genialt, og ikke minst kjekt å se tilbake på!

På menyen sto en tre retters med en nydelig fiskesuppe til forrett. Hovedretten var kalv med fantastisk tilbehør og til slutt en av de beste dessertene jeg noengang har smakt! WOW, sier jeg bare.

Vi hadde det så moro resten av kvelden også, med gøyale leker, rørene taler og fine danser. En fantastisk toastmaster styrte showet og bydde til og med på live musikk! Nei, alt i alt en fantastisk dag og kveld, og jeg håper at både Christina og Aleksander koste seg minst like mye som vi gjorde. Tenk, det er deres første dag i resten av deres liv som mann og kone. Måtte kjærligheten vare evig ♥︎

♥︎ ALEKSANDER + CHRISTINA ♥︎

Legg igjen en kommentar