Kroppen min 2 måneder etter fødsel

reklame // nelly

Nå sitter jeg og snackser på restene etter grillmaten fra i går kveld. Det må være noe av det beste jeg vet – grillmat altså! Og best av alt… Det nytes like godt varmt som kaldt. Kroppen verker og jeg svir litt både her og der. Jeg har nemlig stått ute i bikinitopp og shorts for å male huset til mamma i hele dag. Litt av en jobb når det er snakk om et så stort hus med uendelig mange vinkler og utbygg. Men selv om det er mye jobb synes jeg egentlig timene gikk forholdsvis fort mens vi holdte på.

Flinkeste mamma har stått omtrent fra morgen til kveld helt alene med denne malingen i flere dager nå, så da er det absolutt på sin plass at hun får litt hjelp stakkar. Med oss hadde vi også en forsinket bursdagsgave til henne, som heldigvis ble tatt i mot med et stort smil.

Så fornøyd med denne bikinien – trusen kan kjøpes HER og toppen HER. Selv om jeg enda mangler en del kilo før jeg når målet mitt føler jeg meg på et merkelig vis ganske komfortabel i kroppen min nå også. Tenk at det allerede nærmer seg to måneder siden fødsel!

I formiddagstimene i dag hygget vi oss på terrassen i stekende sol mens Dennis hadde hvilen sin. Herlighet for en deilig temperatur. Ungene trenger omtrent ikke bruke klær om dagen, da bleie er mer enn varmt nok. Vi solte oss, hørte på musikk og drakk iskald saft. Christopher fikk også blåst opp et badebasseng til guttene – det gleder vi oss veldig til å teste ut i morgen! Da skal Oliver få bade i noe annet enn badekaret sitt for aller første gang – spennende. Og kjenner jeg Dennis rett kommer han til å plaske rundt som den badeløven han er!

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av! Muligens lage meg hjemmelaget softis av kremfløte og frosne bringebær. Tips; den blir ekstra god om du pisker en lett krem først for så å knuse bringebærene inn mot slutten! YUMMI!

3 kommentarer om “Kroppen min 2 måneder etter fødsel”

  1. Ikke hundre prosent sikker på bh størrelsen min nå etter fødsel, men cirka 80 F-G. Jeg tok størrelse large i toppen min. Bikinitoppen er veldig enkel å tilpasse ved å knytte strammere eller løsere. 😊

Legg igjen en kommentar