LØSNINGEN på vognproblemet!

Her ser dere løsningen på vognproblemet vårt! Nå kommer vi oss endelig over alt til en hver tid takket være dette søskenbrettet med sete fra merket Easy Rider – vi kjøpte vårt HER med tilhørende pute og koppholder. Det er forresten verken reklame eller spons. Jeg er bare nødt til å tipse om det ettersom det å gå tur med vogn har blitt en ny verden etter at vi fikk brettet i hus. Dennis digger «å kjøre vogn» og kan sitte der i en evighet uten å bli lei!

I dag tok jeg guttene med meg til mamma etter en litt trøblete natt med lite søvn og påfølgende formiddag hvor minstemann ikke virket fornøyd. Lurer på om det er økedøgn på gang, eller kanskje vi allerede merker noe til utviklingstrinnet som nærmer seg. Ikke vet jeg, men når minstemann gråter og ikke er fornøyd smitter det også over på storebror som blir skikkelig fortvilet og lei seg.

Heldigvis roet begge guttene seg på vei bort til mamma. Minstemann sovnet på et blunk i det vognen begynte å trille, mens eldste koste seg i setet sitt. Med oss hadde vi litt snacks som Dennis koste seg med på veien. Økologiske fruktstenger med eplesmak fra Danmark – de falt virkelig i smak! Bare synd vi ikke kjøpte flere.

Mamma har et stort prosjekt gående! I fjor byttet hun både kledning og vinduer med litt hjelp fra familie, og nå er planen å skure hele huset for så å male det! Litt av en jobb. Vi har derfor meldt oss for å hjelpe, så nå venter vi egentlig bare på den perfekte anledning til å begynne. Mamma har skuret mesteparten av huset alene allerede, mangler kun et par vegger som er litt vanskelig å komme til. I dag har jeg derfor hjulpet henne litt med å skrape bort maling som flasser.

I mens jeg gjorde det klippet mamma plenen – til Dennis sin store glede! Han vekslet mellom å leke sisten med mormor og plenklipperen, utforske kaffedyr og leke med lastebilen sin.

Herlighet så deilig det er med sommervær. Vi har i hvert fall ikke blitt bortskjemt med dét denne sommeren! Godt over 20 grader, sol, blå himmel og vindstille fikk vi i dag. De samme deilige forholdene er meldt hele den neste uken, og jeg jubler av glede. I morgen har Christopher fri, og vi klarer ikke helt å bestemme oss for hva vi skal gjøre. Vi vurderer å reise til Stavanger på en dagstur og oppleve GladMat Festivalen. Eller så har vi snakket om å pakke sekken og gå opp til Himakånå – en fjelltopp i nærheten. Eller kanskje vi bare skal være hjemme i hagen og nyte været. Vanskelig!

Følg meg gjerne på snapchat for å se hva vi finner på i morgen! @linnthereseee heter jeg der.

2 kommentarer om “LØSNINGEN på vognproblemet!”

  1. Er setet universalt? Har lett lenge etter et sånt, men usikker på om det passer vår vogn…
    Hvordan festes det? 😄

  2. Er det ikke forferdelig å gå slikt i lengden? Venter nr 2 snart og har ei på 2 år, vi har gått for søskenvogn pga det ser vondt ut å gå med et slikt brett. Må du ikke gå korte steg/gå på siden? Eller er det ikke så gale som vi tror? 🙂

Legg igjen en kommentar