Jeg har endelig bestemt meg!

Juhu! Jeg har fått årets første skille. En svak firkant med rødskjær på brystet. Haha, men skille er skille! Satser på at det blir skikkelig finvær resten av sommeren slik at jeg kan få solt denne bleike kroppen litt!

Skillet i dag kommer av en deilig spasertur ute i solen sammen med min kjære farmor. Vi tok hver vår vogn og gikk opp til et vann ikke så langt fra her vi bor. Der lekte vi lenge, pratet og matet måkene! Endene var ikke å finne noe sted, bortsett fra disse to som kom svømmende etter en lang stund, så da fikk vi klare oss med måkene. Vi hadde tross alt med oss et halvt brød skåret i terninger og en liten gutt som gledet seg til å mate gakk-gakk!

En kjempe fin dag sammen med farmor og guttene! Jeg har lagt ut et par klipp på snapchat om dere vil se. For et par dager siden bestemte jeg meg endelig for å gå tilbake til snapchat igjen – som jeg forlot til fordel for instastory for en god stund siden. Jeg har vurdert det lenge, men nå har jeg endelig bestemt meg! Å snappe både på snapchat og instagram blir litt mye synes jeg, og nå som jeg har prøvd begge deler foretrekker jeg faktisk snapchat. Jeg liker at det er litt mer lukket enn instagram om dere forstår. Det gir et bedre samhold og god connection med følgerne!

Skikkelig gøy å se at så mange fremdeles følger meg selv om det har vært forholdsvis stille i et års tid. Har riktignok mistet noen i løpet av pausen, men noe mer kan jeg ikke forvente!

Legg meg til om du ønsker å følge oss i hverdagen – @linnthereseee heter jeg. Deler både stort og smått, i tillegg til å alltid fortelle når det er et nytt innlegg på bloggen!

La oss få flere slike sommerdager fremover!

Legg igjen en kommentar