Det er deilig å være norsk på mini-ferie i Danmark!

Wow, for en fantastisk mini-ferie vi har hatt disse to siste dagene, og enda gjenstår det et helt døgn før vi vender nesen nordover igjen! Vi har vært skikkelig heldige med været, og jeg kunne ikke drømt om et bedre avbrekk fra hverdagen hjemme. Dette trengte vi virkelig nå etter noen intense uker hvor Christopher nærmest har bodd på jobb mens jeg har tatt meg av hus og him samtidig som jeg har fungert som en nybakt, tobarns-alenemamma.

Kjøreturen ned til Kristiansand gikk over all forventning med to små i bilen så lenge. Vi hadde to superkorte stopp på veien der Christopher løp inn alene for å kjøpe noe godt å spise eller drikke. Også hadde vi et litt lengre stopp på halvveien for å kjøpe middag og strekke på beina.

Ellers var det allsang i bilen, Kaptein Sabeltann på repeat, masse kjeks og saft og masse spennende å se på utenfor vinduene. Spesielt stas var det for eldstemann – vi skulle jo kjøre to store båter på samme dag. Den ene mye større enn den andre, men det faktum at bilen kunne være med på begge båtene var skikkelig kult!

Dagen i dag har gått til shopping! Vi har handlet inn både klær og mat, og dermed passet på å fylle opp bagasjerommet på bilen enda mer. Det er helt ekstremt hvor god plass det er i denne bilen vår! Nå har vi to vogner, et søskenbrett med sete, to kjølebokser, en diger bag med klær, fire brett med drikke og masse mat, chips og godis inni der. For ikke å snakke om to bilseter med barn i, oss voksne og enda er det mer plass til gode. Helt imponert og absolutt GODT fornøyd med valg av bil!

Til middag var vi så heldig å bli invitert med ut av mormor og morfar. Hele gjengen samlet vi oss derfor på restaurant for å nyte god mat og dessert. I morgen er det dyreparken her i Aalborg som står for tur. Gud, som jeg gleder meg! Det vet jeg det er en liten, to år gammel dyrevenn som også gjør. Vi har hele dagen på oss før vi tar båten hjem igjen, så mulig det blir enda en liten shoppingrunde i morgen også.

♥︎ ♥︎ ♥︎

2 kommentarer om “Det er deilig å være norsk på mini-ferie i Danmark!”

Legg igjen en kommentar