VIDEO – ALENE MED BEGGE BARNA I 24 TIMER

Nå har jeg vært mamma til to i nøyaktig 3 uker, og jeg skal helt klart innrømme at det har vært en ganske stor overgang. Likevel har det gått mye bedre enn forventet. Jeg trodde helt ærlig jeg kom til å være enda trøttere, møte enda flere utfordringer og ikke minst at det kom til å være mye vanskeligere for Dennis. Men sannheten er tvert i mot! Dennis elsker sin nye rolle som storebror, og selv om jeg helt klart sover mye mindre enn før fungerer jeg samtidig veldig godt.

Kanskje det følger med mammarollen – en egen superkraft som gjør at man klarer å leve nesten uten å sove?

Uansett, jeg har nå filmet min aller første vlog som tobarnsmamma. Til og med på en dag jeg hadde begge barna alene! Er du nysgjerrig på hvordan jeg takler det, hva vi finner på og ikke minst hvordan alt går? Len deg tilbake og snurr film!

♥︎ ♥︎ ♥︎

2 kommentarer om “VIDEO – ALENE MED BEGGE BARNA I 24 TIMER”

Legg igjen en kommentar