Velkommen til verden, Oliver!

Alt skjedde plutselig veldig fort. Onsdagen startet som nevnt i forrige innlegg helt normalt. Jeg hadde time hos jordmor for kontroll av blodtrykk og urin. Da hun hadde sjekket begge deler sendte hun meg videre til sykehuset med høyt blodtrykk og proteiner i urin. Der la de meg inn og bare noen timer senere startet plutselig riene. Mulig var det tilfeldig, eller kanskje lille Oliver fant ut at han ville ut på grunn av svangerskapsforgiftningen som herjet i kroppen min..? Ikke godt å si, men det førte i alle fall til at jeg ble flyttet over på fødestue og var nødt til å ringe Christopher.

Hele 18 timer senere kom endelig lille Oliver til verden etter en ekstremt tøff fødsel. Nøyaktig hva som hendte og hvordan det foregikk tar jeg i et eget innlegg en annen gang, men det verste var at han satt fast i hele 2,5 time med full åpning og pressrier (den delen av fødselen som vanligvis tar noen få minutter hos en andregangsfødende) før de fikk han ut.

Klokken 19.52 i går kveld, en måned før termin, gikk vi fra å være en familie på tre til å bli et perfekt firkløver. Lille Oliver veier 3038 gram, er 46 cm lang og vi gleder oss veldig til å bli ordentlig kjent med denne lille skatten.

♥︎ ♥︎ ♥︎

6 kommentarer om “Velkommen til verden, Oliver!”

 1. Gratulerer så masse med den flotte lille gutten.
  Hadde nok blitt en kraftig liten plugg hadde du gått helt til termin.
  Godt å lese at alt gikk bra 😊

 2. Gratulerer så mye! Han er aldeles nydelig!

  Svangerskapsforgiftning er jammen sjeldent med nummer to. Hørt podcasten «Foreldrerådet» om svangerskapsforgiftning? Anbefales 😉

  Spennende å følge deg.

 3. Gratulerer så mye! <3 Må si jeg hadde i tankene at han ville komme etter jeg leste forrige innlegg om at du fikk svangerskapsforgiftning, så litt morsomt at jeg følte riktig. Syns han lignet så på Dennis! 🙂

Legg igjen en kommentar