Vår svarte, minimalistiske stue – MED BARN

Det er ingen hemmelighet at stuen og stilen vår endret seg etter at vi ble foreldre – eller kanskje ikke stilen, men vi måtte med ett gi plass til en del praktiske møbler som vi ikke hadde hatt stående om det ikke hadde vært barn i hus. Møbler som virkelig tar plass – men nå har vi funnet en løsning vi er super fornøyd med!

Jeg synes selv vi har klart å kombinere en minimalistisk stil med en gøyal vri – slik at vi voksne kan lene oss tilbake i en ryddig og oversiklig stue, samtidig som Dennis kan leke og ha det gøy! Ikke bare det, men barnemøblene i rommet er jo nesten finere enn resten. Både vuggen og rutsjebanen ELSKER jeg. For ikke å snakke om tegnebordet deres! Lekegrinda og mini-skinnstolen er slett ikke ille de heller, og på en eller annen måte synes jeg alt fungerer sammen.

SPISESTUEN

I spisestuekroken har det skjedd mye siden sist! Oppbevaringsskapet vårt er solgt – til min store fortvilelse. Jeg var så glad i det, men måtte til slutt innse at det tok for stor plass. I stedet har vi planer om å gå til innkjøp av en litt mindre skjenk, men i mellomtiden har vi satt en malm kommode på kjøkken – og det fungerer jammen det også! Lekegrinden har også fått komme inn i spisestuen. Det var perfekt å ha den ved siden av spisebordet, for nå kan Oliver sove der i babynestet sitt når vi spiser middag eller sitter ved bordet. Greit å ha han i nærheten så slipper vi å løpe frem og tilbake om det skulle være noe.

Vi har også vært så heldig å få tripp trapp stol til Oliver av farmoren min, så nå kan minstemann til og med sitte med bordet sammen med oss når han er våken. Hurra!

Selv om vi har landet på en løsning vi er fornøyd med vil jeg veldig gjerne høre hva dere synes. Nå er dette med interiør og stil veldig individuelt, så jeg forventer absolutt ikke at alle skal like vår stil. Ofte føler jeg også man kan se seg veldig blind på eget hus. Derfor vil jeg gjerne høre hva du synes, hva du likte og hva du ville gjort annerledes – bare for moro skyld!

♥︎ ♥︎ ♥︎

3 kommentarer om “Vår svarte, minimalistiske stue – MED BARN”

  1. Jeg ville tatt bort det store bilder ved spisestua og heller satt opp et par store, runde speil.

  2. veldig fint hus. Grattis. Skulle ikke du donere bort håret ditt? Eller var det bare en ide som du fikk og som du ikke vil gjennomføre? Jeg har nemlig også lyst til det.

Legg igjen en kommentar