Ukens spørsmål #111

Kan ikke Dennis bruke sparkesykkel eller bare prøv mer og mer så tørr han nok til slutt. Eller ha Dennis i sele på ryggen?

Han er ikke helt sikker på sparkesykkel enda heller, så det er ikke mulig for øyeblikket, men absolutt et godt forslag til senere! Vi øver og øver – krysser fingrene for at det snart går. I mellomtiden får han heller sitte på skuldrene når han ikke vil gå selv, ellers er det kun snakk om dager før Oliver kan bæres i sele på magen.

Det kan også nevnes at jeg kom over en tvillingvogn/søskenvogn til en god pris på en bruktside på facebook. Krysser fingrene for at den er i god stand og at vi kan bruke den litt nå i overgangsfasen.

Kan jeg bare spørre hvorfor du må vente 6 uker med å bruke sele på Oliver?

Fordi han er for liten nå. Selen vi har heter Stokke Mycarrier 3-in-1 og den kan brukes fra barnet er 6 uker, 3.5 kilo og 53 cm. ♥︎

Skulle ikke du donere bort håret ditt? Eller var det bare en ide som du fikk og som du ikke vil gjennomføre? Jeg har nemlig også lyst til det.

Jo, jeg snakket om det tidligere i år, og har fremdeles lyst til det. Jeg drøyer det bare litt for å være helt sikker på at jeg ikke kommer til å angre. Slik det er nå har jeg litt lyst, men ikke så mye at jeg faktisk bestiller time 😅 Tipper riktignok at jeg klipper meg før året er omme!

Hvor er den fletteputa i grå som ligger i lekegrinden ifra? 😊

Den har jeg faktisk sydd selv! Ganske tidskrevende, men forholdsvis enkelt. Du syr bare en lang, lang pølse, stapper den med fyll og fletter den sammen!

Lurer litt på hvorfor du sammenligner Oliver og Dennis så mye, og legger det ut på sosiale medier. De er jo to forskjellige individ. Kanskje dette bare er naturlig, jeg har jo bare ett barn så kan ikke uttale meg kjempe masse om det.

Såklart er de to forskjellige individ, men jeg tror det er en ganske naturlig ting å gjøre når man får sitt andre barn. Det ligger rett og slett ingenting annet bak det enn at jeg synes det er fascinerende og gøy. Jeg har verken et ønske om at de skal være like eller ulike, men synes samtidig det er skikkelig interessant å se hvilke likheter og ikke minst ulikheter to barn fra de samme foreldrene kan få!

Kjekt å se på vlogs! Kunne du laget vloggs regelmessig? 😃

Så gøy at jeg fikk så mange gode tilbakemeldinger på siste vlog! Jeg kan helt klart filme litt oftere. Synes det er ganske gøy å lage selv også.

Kan man begynne på lavkarbo når man ammer, uten å ha gått på det før? ;å man spise mye kjøtt når man går på lavkarbo?

Det er veldig lite forskning på dette punktet, så man må egentlig avgjøre selv hva man tar sjansen på. Selv har jeg lest masse på amerikansk forskning som er kommet litt lengre enn her hos oss, og har derfor funnet ut at det er ingenting som tilsier at lavkarbokostholdet mitt kan gå utover Oliver på noen som helst måte. Kroppen er så fantastisk at den produserer morsmelk med alt Oliver trenger, og i verste fall fører det derfor bare til at jeg selv kan få mangler eller mindre energi. Noe som ikke har hendt hittil!

Veldig mange spiser mye kjøtt på lavkarbo, men det er også mulig å spise lavkarbo med litt mindre mengder kjøtt. Du må riktignok være litt mer kreativ i matveien! Lykke til!

Utrolig mye fint du har på nettsiden din 👍 Kan jeg spørre om hvor mange liter med isoporkuler sånn cirka du har inne i sekken?

Tusen takk! Så koselig å høre. Jeg vil tippe det er omtrent 30-40 liter i én sakkosekk i barnestørrelse.

Heei, som eg har sagt til deg noen ganger tidligere å. Så liker eg veldig godt matinnleggene og synes også de innleggene her er veldig fine da man får gode tips og fin oversikt på det forskjellige. Eg vil gjerne du skal fortsette med det. Så det håper eg du deler masse fine tips hele tiden.  🌸😊

Så koselig å høre! Innleggene med hva jeg spiser i løpet av en dag har vært veldig populære tidligere, så det er kjekt å høre at de enda faller i smak. Jeg kommer til å fortsette med disse innleggene omtrent en gang i uken, og ellers kommer også lavkarbooppskrifter i ny og ne inni mellom her!

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar