Søskenbarn, grilling og babykos!

I dag hentet Christopher eldstemann i barnehagen litt tidligere enn vanlig, for hjemme ventet søskenbarna hans spent i hagen. I dag var vi nemlig så heldig å få besøk av søsteren til Christopher og hennes to gutter – tenk at det bare er seks uker som skiller Odin og Dennis! Noe så gøy. Faktisk er det ganske nøyaktig to år mellom Bodvard som er eldst, til Odin og Dennis, og så enda to år til lille Oliver.

Ettermiddagen besto av timevis med leking, latter, høyt volum og leker over alt! Skikkelig gøy med andre ord. Guttene syntes også det var stor stas å hilse på lille Oliver – sitt nyeste søskenbarn – for aller første gang.

Til middag bestemte vi oss for å grille, til tross for dårlig vær. Christopher sto ute i yret, under halvtaket og ordnet maten til oss, mens vi andre lekte inne. Det ble både pølser, hamburger, grillribbe og maiskolber + is til dessert! Uten tvil en vellykket ettermiddag.

Nå er Dennis langt inne i drømmeland, for etter et raskt bad var han så trøtt at jeg er sikker på han gikk i søvne inn på rommet for å finne sengen for en times tid siden.

Skikkelig gøy at vi fikk knipset så mange fine bilder av alle guttene sammen! Det blir så kjekt å se tilbake på når de er blitt eldre. Nå må vi bare prøve å få avtalt en dag der de to siste søskenbarna – Emilie og Oscar – også kan være med på et fellesbilde!

Håper dere har hatt en like fin torsdag som vi har!

Legg igjen en kommentar